Naleving Respect beleid SV De Rijp

/, Senioren/Naleving Respect beleid SV De Rijp

Er wordt nu iets langer dan een maand het beleid Respect bij S.V. De Rijp gevoerd. Fijn om te zien dat de meeste teams hier open voor staan en op deze wijze respect richting de scheidsrechter maar ook de tegenstander tonen. Graag nog even aandacht voor het volgende:

• Het Respect beleid geldt voor alle teams! Dus alle F-elftallen t/m de Senioren en Selectieteams zullen zich voor de wedstrijd in een rij opstellen om hierna de scheidsrechter en tegenstander een hand geven. Er wordt in de wandelgangen verteld dat dit alleen geldt vanaf de D-pupillen, wat dus niet waar is!
  • Het Respect beleid moet niet enkel als een formaliteit gezien worden vóór de wedstrijd begint, maar ook tijdens en ná de wedstrijd. Dus ook na het startsignaal hopen wij dat ieder teamlid zich realiseert dat bepaalde acties niet op het veld thuishoren. Nadat het eindsignaal is geklonken verwachten wij dat ieder teamlid dus ook de scheidsrechter en tegenstanders bedankt.

Wij hopen door het nieuwe Respect Beleid een leuke, gezonde maar vooral sportieve omgeving te creëren tijdens de wedstrijddagen en binnen voetbalclub S.V. De Rijp. Daarnaast willen wij ook graag met het nieuwe beleid richting de tegenstander en de omgeving van De Rijp laten zien dat S.V. De Rijp een voetbalclub is waar het draait om respect, gezelligheid en vooral plezier! Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Vriendelijke groet,

Het Jeugdbestuur