SV De Rijp F4 en C2 najaarskampioen!

//SV De Rijp F4 en C2 najaarskampioen!

Afgelopen weekend zijn er weer twee teams najaarskampioen geworden. In de ochtend de F4 onder leiding van Ruud van Tiel en Marcel Bommer en in de middag de C2 van Peter Pannegieter.

Voor de F4 stond er zaterdag een thuiswedstrijd tegen Kwadijk F1 op het programma. Met een uitslag van 9-0 werd het kampioenschap beklonken. Dit team heeft dit kampioenschap kunnen bereiken door 2 keer per week keihard te trainen en in wedstrijdverband 113 doelpunten te maken. Uit handen van het Jeugdbestuur kregen zij na de wedstrijd een medaille en een roos. Na het douchen konden de verse najaarskampioenen genieten van een welverdiend AA-tje en een patatje.

De C2 van Peter Pannegieter had een thuiswedstrijd tegen Limmen C4 op het programma. Ook deze werd met een geweldige uitslag van 7-2 gewonnen. Evenals de F4 kregen ook zij na het eindsignaal een medaille en een roos.

Wij willen graag beide teams feliciteren met deze fantastische prestatie! Ook willen we bloemenwinkel Carpe Diem van Warner de Vries weer bedanken voor het sponsoren van de rozen.

Vriendelijke groet,

Het Jeugdbestuur

SV De Rijp C2 Najaarskampioen!

SV De Rijp F4 Najaarskampioen!

2013-12-14T22:47:41+00:00zaterdag 14 december 2013|Jeugd|