Filmavond E- en F-pupillen zaterdag 18 januari

//Filmavond E- en F-pupillen zaterdag 18 januari

Zoals al eerder aangegeven heeft het jeugdbestuur ervoor gekozen om als vervanging van het Sinterklaasfeest voor de E- en F-pupillen op zaterdag 18 januari een filmavond te organiseren. Op deze filmavond zullen alle E- & F-teams gezamenlijk onder het genot van wat drinken en snoep/chips een film kijken die op de nieuwe beamer in de kantine wordt getoond.

Jullie worden om tussen 18.45-19.00 uur verwacht in de kantine. Bij binnenkomst kunnen jullie stemmen op één van de drie films. De film met de meeste stemmen zal dan rond 19.30 uur op de grote beamer in de kantine worden gedraaid.

Voordat de film begint worden ook de winnaars van de Grote Clubactie gehuldigd. Hierbij nogmaals de uitslag:

1.      Wes Has               62 Loten
  2.      Susan Palsma       35 Loten
  3.      Nils Ootes            29 Loten

Graag dus optijd aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd overblijft om de stemmen te tellen en de winnaars van de Grote Clubactie te huldigen! Rond de klok van 21.00 uur is de film en daarbij tevens de avond afgelopen.

Kennen jullie een leuke film die we dan kunnen vertonen of hebben jullie nog andere goede ideeën? Laat het zo snel mogelijk weten! Hierdoor kunnen we de avond voor iedereen zo leuk mogelijk maken.

Vriendelijke groet namens het jeugdbestuur,

Tim Vredevoort

timvredevoort@outlook.com