Dames zaal spelen kampioenswedstrijd op 11 april

//Dames zaal spelen kampioenswedstrijd op 11 april

De dames van SV De Rijp, afdeling zaalvoetbal, kunnen op vrijdag 11 april kampioen worden in hun klasse.
Dit jaar spelen we 1 ½ competitie, d.w.z. 27 wedstrijden. We hebben nu 23 wedstrijden gespeeld, en ook 23 wedstrijden gewonnen !!!
Ongeslagen dus. Met maar liefst 151 goals voor en maar 21 goals tegen is dit een topprestatie. Het gat met de nr. 2 is 10 punten!!
De dames zijn op dreef dus.

Wie zijn de dames?
Mag ik jullie voorstellen aan de dames:

Jaimy, onze keepster, waar wekelijks scouts voor op de tribune zitten, en waar geld voor geboden word, is van zeer grote waarde voor het team. Ze houd bijna alle ballen tegen en is onpasseerbaar.

Milou, de sluitpost achterin, huppelend door de zaal, ziet er schattig uit, maar pas op, je komt haar niet voorbij.

Celina, onze topper, kan je overal neerzetten, en scoort altijd.

Tessa, onze jongste, altijd een nuchtere droge blik, en als ze het op haar heupen heeft , en als haar vader komt kijken, scoort ze het ene vreemde doelpunt na het andere.

Fabyenne, met haar onnavolgbare passeerbewegingen een vaste waarde in het team.

Bo, onze pitbull. Bijt zich in haar tegenstander vast en wint deze strijd bijna altijd. Scoort niet voor open doel maar wel uit de raarste hoeken.

Sanne, begon als reservekeepster, had nog nooit gevoetbald, ging het toch maar eens proberen en is nu topscorer van het team.

Nak, (moeder van Bo), onze ervaren veteraan, leidt het zootje ongeregeld naar de overwinningen..en scoort ook nog geregeld.

En Marion ( moeder van Celina) , onze reservespeelster en soms coach, als je haar voorbij bent kom je haar nog 3x tegen. Geeft nooit op.

Kom ons aanmoedigen!
Vrijdag 11 april spelen we om 22.00 thuis in de Oosterven tegen Tornado 2.
We zouden het heel erg leuk vinden om aangemoedigd te worden vanaf een volle tribune. Kom allemaal kijken dus, en hopelijk kunnen we samen het kampioenschap vieren!!

Nak Hornkamp

Dames_zaal_SVDeRijp_teamfoto