Avan schenkt SV De Rijp nieuwe AED

//Avan schenkt SV De Rijp nieuwe AED

Avan heeft SV De Rijp een complete AED-set geschonken. Dit in het kader van de sponsoractiviteiten en de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf. Medison fabriceert de speciale buitenkasten voor de AED, Avan begeleidt deze fabrikanten en adviseert ze over nieuwe producten die op de Europese markt komen (CE marketing).

Avan is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van arbeidsveiligheid (ARBO) en landelijk actief. Alle uitvoerende medewerkers van Avan zijn Register Veiligheidskundigen en hebben jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid van machines, producten, productielijnen, installaties en ARBO. Eigenaar Patrick van Reijn heeft 38 jaar met plezier gevoetbald bij SV De Rijp.

De officiële overhandiging aan het bestuur van SV De Rijp was op 31 maart 2014. SV De Rijp is blij met de nieuwe AED en bedankt sponsor Avan hartelijk voor deze bijzondere schenking. Voorzitter Erik Oudshoorn: ‘Ballen en een goed veld zijn belangrijk voor een voetbalclub, maar dit apparaat is van het allergrootste belang. Het kan immers levens redden. Wij zijn Avan dan ook zeer erkentelijk en gaan ervoor zorgen dat er binnen de club ook vrijwilligers zullen zijn die de AED kunnen bedienen.’

Patrick van Reijn, eigenaar van Avan BV, overhandigt de AED aan Erik Oudshoorn, voorzitter SV De Rijp, en Armand Spee, bouwcommissie SV De Rijp.

(foto van Ad Hodde)

2014-04-06T16:22:28+00:00zondag 6 april 2014|PR/Sponsor|