Gebruik digitaal wedstrijdformulier B-categorie jeugd

//Gebruik digitaal wedstrijdformulier B-categorie jeugd

De KNVB heeft het digitale wedstrijdformulier (DWF) voor de B-categorie ingevoerd. Dit betekent dat voor alle D-pupillen, C-, B- en A-junioren de wedstrijdformulieren digitaal ingevuld moeten worden. Dit gaat in op:

• 29 maart 2014 voor de D-pupillen
  • 12 april 2014 voor de C-junioren
  • 19 april 2014 voor de B-junioren
  • 3 mei 2014 voor de A-junioren

Wat betekent dit voor de jeugdleiders?
De leiders vullen vanaf bovengenoemde datum het wedstrijdformulier in op de computer in de bestuurskamer. De leiders krijgen hierbij ondersteuning van de bestuurdienst die aanwezig is.
Mocht er een technische storing zijn, dan kan de leider altijd nog het papieren wedstrijdformulier gebruiken.

Houd rekening met het volgende:

1. Invullen van de spelers
    Bij SV De Rijp zijn alle teams al ingevoerd als bondsteam in het DWF-systeem van de KNVB Sportlink. Als het DWF wordt opgeroepen, verschijnen automatisch de spelers van het team.
    Als een speler niet speelt: verwijder de speler.
    Speelt een speler van een ander team mee: voeg deze speler toe.
    Let op: zorg altijd dat de spelerspas ook aanwezig is.
  2. Invullen van de officials (grensrechter)
    Op het DWF ben je verplicht een grensrechter in te vullen. De grensrechter moet lid zijn van de KNVB. Vul hier de trainer in van het team. Een ouder is geen lid van de KNVB en een jeugdspeler wordt niet geaccepteerd.
  3. Vooraf invullen van het DWF
    De leider kan het DWF eventueel vanaf thuis vooraf invullen of bijwerken. Heb je hiervoor belangstelling? Vraag de inlogcodes op bij jouw wedstrijdsecretaris.
2014-04-13T21:15:02+00:00zondag 13 april 2014|Jeugd|