Scheidsrechternieuws: Geslaagd!

//Scheidsrechternieuws: Geslaagd!

Woensdagavond 16 april was de afsluitende avond van de Basis Opleiding Scheidsrechter bij voetbalvereniging De Blokkers.
Vanuit SV De Rijp deed Joy Ferron hieraan mee en met succes!
Zij is namelijk geslaagd voor deze cursus en ontving uit handen van de cursusleider van de KNVB, de heer Rob Langenberg, het KNVB-scheidsrechterdiploma en de bijbehorende badge.

In 7 avonden werd de benodigde theoretische kennis aan de cursisten uitgelegd.
Natuurlijk betreft dat de spelregels maar ook werd er aandacht besteed aan het volgen van de spelsituaties en het daarbij behorende positie kiezen in het veld en werd het nodige bijgebracht omtrent het omgaan met weerstand. Voor de nodige praktijkervaring moesten de cursisten op 2 van deze cursusavonden een gedeelte van een wedstrijd fluiten.

We zijn er bij SV De Rijp bijzonder trots op dat we weer een gediplomeerd scheidsrechter aan ons arbitercorps kunnen toevoegen.
Joy, van harte gefeliciteerd en we wensen je heel veel plezier toe bij deze mooie hobby!

Hans Knijn
Scheidsrechtercoördinator