SV De Rijp Medec jeugdtoernooi 2014

//SV De Rijp Medec jeugdtoernooi 2014

Het eerste seizoen op ons vernieuwde complex loopt bijna ten einde. Omdat we zo blij zijn met alle vernieuwingen, heeft het jeugdbestuur samen met onze sponsor Medec besloten hier een feestelijke seizoensafsluiting van te maken voor onze jeugdleden.

Afgelopen weekend hebben we voor onze F- en E-pupillen het minikamp georganiseerd. Wat hadden we een mooi weer en wat was het weer gezellig. Volgens mij heeft iedereen genoten!

Voor de overige jeugdteams, van D-pupillen tot en met de B-junioren organiseren we tijdens het Pinksterweekend het SV De Rijp Medec jeugdtoernooi. Natuurlijk verwachten we dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en daaraan graag mee willen doen.
De toernooien vinden plaats op zaterdag 7 en maandag 9 juni.

Na de succesvolle Ladies-day van de vorige keren gaan wij dit ook nu weer organiseren. De vele sportieve ladies in de aanwezige meidenteams hebben al eerder voor een spetterende zondagmorgen gezorgd.

Onze eigen jeugdscheidsrechters zullen de wedstrijden op 7 juni en deels op 9 juni leiden en natuurlijk hopen we ook dit keer weer een beroep op de vaste scheidsrechters te mogen doen.

De indeling is als volgt:

Zaterdag 7 juni D-pupillen in de ochtend
C-junioren in de middag
Maandag 9 juni Meisjesteams in de ochtend: ladies-day
B-junioren in de middag

Meer informatie volgt later, let op de berichtgeving in Het Kontakt.

Voor de ouders betekent dit dat we hopen dat jullie deze data vast in jullie agenda willen zetten, zodat we ook echt met al onze jeugdleden dit toernooi kunnen spelen.

OPROEP VOOR SPONSOREN SV DE RIJP MEDEC JEUGDTOERNOOI 2014

bal_jeugdlogo_duimWe zoeken ook sponsoren die o.a. bereid zijn de extra’s van dit toernooi te sponsoren, zoals een rode draad attractie, bekers of vaantjes, verzorging (eten) van de scheidsrechters/organisatie, tenthuur.

Natuurlijk kunt u hiervoor en ook voor andere informatie omtrent dit toernooi contact opnemen met

Dus: schrijf de data vast op de kalender en zorg dat je het níet mist!

De jeugdtoernooicommissie 2014:
Lorenz Konijn, Tecla Blokdijk, Joris Govers, René Meinders en Yvette Deitmers