Vriendinnendag_15juni2014_groepsfoto

Een dag vol voetbal, meiden en plezier: dat was de aankondiging van de vriendinnendag op 15 juni bij SV De Rijp. Er is niets te veel gezegd, enthousiaste meiden die hun voetbalkunsten lieten zien, top begeleiders en veel gezelligheid. De drie organisatoren, Lianne, Jaimy en Renée, kijken terug op een topdag!

De vriendinnendag is een initiatief van de KNVB. Meiden in de leeftijdscategorie van 6 tot 16 jaar konden zich voor de vriendinnendag opgeven. Het idee van de vriendinnendag is dat de bestaande leden hun vriendinnen, zusjes, buurmeisjes etc. meenemen om de meiden kennis te laten maken met voetbal. Ook is de vriendinnendag voor meiden die uit zichzelf graag een gezellige voetbalmiddag willen.

Marin Gemin was als KNVB-trainier bij de dag aanwezig. De meiden gingen onder leiding van begeleiders van SV De Rijp verschillende onderdelen af, waarop ze op hun eigen niveau hun voetbalkunsten konden vertonen. Vooral de warming up was al goed voor de buikspieren, in vliegtuig rijtjes huppelden de meiden het hele veld door. Zeker de moeite waard om het fotoalbum te bekijken als jullie onder andere Paul Has en Fabyenne de Boer willen zien huppelen!

Aan het eind van de middag was er een gezellige afsluitende barbecue waar de hele dag nog werd nabesproken. Lianne, Jaimy en Renée: ‘Het was een top dag, met top meiden en vooral top begeleiders. Iedereen hartstikke bedankt!!’

Vriendinnendag_15juni2014_jump

Vriendinnendag_15juni2014_meisjes

Vriendinnendag_15juni2014_waaier