‘Team van de Week’ wordt ‘Leo Borst Trap de Lat of door de deur’

//‘Team van de Week’ wordt ‘Leo Borst Trap de Lat of door de deur’

We gaan voor het 2e seizoen van ‘Team van de Week’. We hebben een sponsor gevonden voor dit evenement en daarom heet het nu:

‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’

Tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal mogen de spelers van een E- of F-team de wedstrijd bijwonen als Team van de Week.

In de rust wordt het spel ‘Trap de Lat of door de Deur’ gespeeld. Hierbij is het de bedoeling dat jullie als team gemiddeld zoveel mogelijk punten scoren door de lat of de paal te raken of in het doel te schieten. Elke speler mag 3 keer schieten en welk team de meeste punten haalt gaat naar de finale aan het eind van het seizoen. Je schiet vanaf de penaltystip.

Hoofdprijs
De hoofdprijs is een Voetbalclinic voor het gehele team!
De nummers 1 en 2 van ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’ ontvangen ook nog een bal.

Puntentelling
De puntentelling voor alle E- en F-pupillen is als volgt:

A = 15 punten  ( lat )
B = 10 punten ( paal )
C = 5 punten  ( in het doel )
D= 25 punten ( kruising )
E=  35 punten ( opening v/d deur )

Jaarplanning
We hebben een planning gemaakt voor het seizoen. Bekijk de Jaarplanning 2014-2015.
Mocht de wedstrijd worden afgekeurd, blijft het Team van deWeek wel aan deze wedstrijd verbonden. En gaat dan dus automatische mee naar de nieuwe datum waarop de wedstrijd wordt ingepland .

De teams krijgen zo snel mogelijk  bericht wanneer men wordt verwacht.

Met sportieve groet,

Het Jeugdbestuur