De Grote Clubactie ‘Goed voor jou en voor de club’

//De Grote Clubactie ‘Goed voor jou en voor de club’

Waarom zo belangrijk?

Zoals jij misschien wel weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van 3 euro 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er 48 (!) euro naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat alle opbrengsten van de clubkas voor de jeugd wordt gebruikt, zo help jij dus eigenlijk vooral jezelf J

Dit jaar zijn er HEEL VEEL PRIJZEN te winnen!!

Jouw inzet wordt goed beloond, want er zijn dit jaar wel erg veel leuke prijzen. We hebben alle prijzen voor jou op een rijtje gezet:

1) Keuze uit een gratis kaartje voor één  van deze 3 pretparken als jij 20 of meer loten weet te verkopen!

Prijs Grote Clubactie 2014

2) De 3 beste verkopers uit de pupillen krijgen mooie cadeaubonnen die te besteden zijn bij Sport 2000:

• 1e prijs cadeaubon ter waarde van € 50,00
  • 2e prijs cadeaubon ter waarde van € 30,00
  • 3e prijs cadeaubon ter waarde van € 15,00

3) Verkoopt jouw team de meeste loten?
Dan mag jij met jouw hele team gratis eten bij Het Wapen van Munster, onze trotse hoofdsponsor!

Wij willen zowel Het Wapen van Munster als Sport 2000 bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijzen!

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten en mocht je nog verdere vragen over De Grote Clubactie hebben, del dan gerust met Joris, Esther of Paul of kijk op de site van SV De Rijp.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Telefoonnummers

Joris Govers                                      (06) 21 816 444