De Grote Clubactie – Eerste superlot verkocht!

//De Grote Clubactie – Eerste superlot verkocht!

Grote Clubactie

Zaterdag D-Day
Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de officiële start van de lotenverkoop voor de Grote Club Actie. De komende weken (einde verkoop is 16 november as.) houden wij jullie op de hoogte over de opbrengst van de actie.
In het clubhuis is de tussenstand te volgen op de barometer en ook in Het Kontakt kunnen jullie de tussenstanden wekelijks volgen.

Extra boekjes
In elk boekje kun je van 23 mensen de adresgegevens, bankgegevens en het aantal verkochte loten kwijt. Is je boekje bijna vol dan is het verstandig om even met Joris, Esther of Paul te bellen. Zij zorgen ervoor dat je, uiteraard zo snel mogelijk, weer een nieuw boekje ontvangt.
(telefoonnummers: Joris (06) 21 816 444, Esther en Paul (0299) 72 00 16).

Weten jullie dat……..

• De groepsapp erg stimulerend werkt (bij de F3 gaan ze daar helemaal voortvarend mee aan de slag);
• Zo snel mogelijk bij jou in de buurt lopen erg goed werkt;
• Er al één pupil is die een vrijkaartje voor een pretpark heeft verdiend;
• De meiden MC 1 voorlopig op de eerste plek staan voor het etentje bij Het Wapen van Munster;
• Je leuke prijzen kunt winnen van Horloge.com!

Superloten
Dit zijn loten die veelal door bedrijven worden gekocht, maar het staat een ieder vrij om deze superloten aan te schaffen. Een superlot kost € 150,00 en geeft recht op 50 loten (en dus ook 50 kansen op de hoofdprijs). Elk verkocht superlot levert € 120,00 voor de clubkas en is dus voor SV De Rijp zeer interessant.

Als koper van een superlot word je apart vernoemd bij de wekelijkse tussenstanden.
Het eerste superlot is al verkocht :

Waterland Terminal BV

Waterland Terminal

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en succes met de verkoop van de loten!

Joris, Esther en Paul

2014-09-14T22:48:29+00:00zondag 14 september 2014|Jeugd|