De Grote Clubactie – Een vliegende start!

//De Grote Clubactie – Een vliegende start!

Grote ClubactieDe eerste verkoopweek zit er al weer op en de eerste boekjes worden ingeleverd. Dat geeft al een aardig beeld van wat we kunnen gaan verwachten qua verdiensten voor de club. Het ziet er prima uit, want na één week staat de teller al op 2 superloten en een dikke 100 loten die verkocht zijn door onze jeugdleden.

Zo heeft Hidde Zwaan van de F2 zijn eerste boekje al ingeleverd en 42 (!!) loten weten te verkopen, echt een fantastisch resultaat. Hidde heeft daarmee meteen een vrijkaartje voor een pretpark verdiend. Hidde deze zal binnenkort naar je toekomen. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor je inzet!

Bij de teams heeft de D3 de meiden van de MC1 van de eerste plaats verdrongen, maar de prijzen (lees het etentje bij Het Wapen van Munster) worden aan het eind van de actie pas verdeeld…

Stand van zaken bij de Superloten
We meldden het vorige week al, iedereen kan superloten kopen. Bedrijven, elftallen, gezellig met de hele straat. De buren of alleen. Het maakt niet uit, voor € 150,00 maak je 50 keer kans op de hoofdprijs van de Grote Club Actie en veel belangrijker de clubkas van jouw club wordt met € 120,00 gespekt! Als koper van een superlot word je apart vernoemd bij de wekelijkse tussenstanden.

Het tweede superlot is gekocht en wel door ABNAMRO Bank, Driemaster 1 De Rijp.

Verkochte superloten
ABNAMRO Bank Driemaster 1, De Rijp
ABN AMRO
Waterland Terminal BV
Waterland Terminal
Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en succes met de verkoop van de loten!

Joris, Eshter en Paul

2014-09-23T12:27:33+00:00dinsdag 23 september 2014|Jeugd|