De Grote Clubactie – Als er één schaap over de dam is….

//De Grote Clubactie – Als er één schaap over de dam is….

De 2e week zit  er op

Nu we 2 weken bezig zijn zien we dat de eerste verkopers hun boekjes beginnen in te leveren. Jouw volle (of bijna volle) boekjes kun je overigens bij Esther Has (De Vleet2 in Graft) inleveren of vanaf volgend weekend ook in speciale De Grote Clubactie box in de bestuurskamer van ons clubhuis. Het eerste overzicht voor de prijzen bij Sport 2000 en het team etentje bij het Wapen van Munster vind je hieronder:

Meest verkochte loten Aantal Totaal van de teams Aantal
Wes Has 135 D 3 135
Hidde Zwaan 42 F 2 42
Tess de Haan 28 MD 1 28
Jens Nibbering 22 E1 22

Wes, Hidde, Tess en Jens hebben dus de gratis entreekaart voor een pretpark al binnen! Zoals jullie zien bij de totalen van de teams hebben er nog geen andere teamgenoten boekjes ingeleverd, dus deze elftallen zijn nog gemakkelijk in te halen.
Het gaat lekker met de verkoop van de Superloten (1 Superlot kost € 150,00)

Nog even kort bij elk superlot sponsor je SV De Rijp voor € 120,00 en het staat iedereen vrij om een superlot aan te schaffen (elftal, bedrijf of familie…. het maakt niets uit). Je hebt als koper van het superlot 50 keer kans op de hoofdprijs en vele andere prijzen en daarnaast zorg je er ook voor dat jouw vereniging meedingt voor een clubfeest ter waarde van € 5.000,00.

Wij hebben besloten om een speciale banner te maken waarop alle kopers van superloten worden vermeld en deze zal het gehele seizoen in ons clubhuis te bewonderen zijn. Daarnaast word je in het Kontakt en op de website vermeld.

Het derde superlot is gekocht en wel door Installatiebedrijf Dekker BV, dank jullie wel hiervoor!

Verkochte superloten

Installatiebedrijf Dekker BV

logo Installatiebedrijf Dekker BV

Waterland Terminal BV                                                           ABNAMRO Bank, Driemaster 1 De Rijp