De Grote Clubactie – Pupillen jullie doen het fantastisch!

//De Grote Clubactie – Pupillen jullie doen het fantastisch!

De 3e week zit  er op

We zijn trots op alle pupillen die in deze periode bezig zijn om de loten van De Grote Clubactie aan de man of vrouw te brengen en dan is het heerlijk om te zien dat het ook nog loont. Jullie hebben in deze eerste 3 weken al meer dan 350 loten verkocht, GIGANTISCH!

Het wordt dringen in het voorlopige klassement, de F1 stijgt in één keer naar de 2e plek voor het team etentje bij Denis Blokdijk en Nils Ootes komt met stip binnen op de 2e plek bij de verkopers.

Top 5 verkopers   Top 5 Teams
Wes Has 135 D 3 141
Nils Ootes  60 F  1  65
Hidde Zwaan  42 F  2  45
Tess de Haan  28 E  1  34
Jurre Nooij  24 MD 1  28

Wes, Hidde, Tess en Jens hebben afgelopen weekend hun vrijkaartje voor een pretpark naar keuze ontvangen, veel plezier ermee! Jurre en Nils hebben ook 20 loten of meer verkocht en hebben dus een vrijkaartje verdiend. Deze komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Het gaat uitstekend met de verkoop van de Superloten

De ondernemers die ons een warm hart toedragen laten zich ook niet onbetuigd. Prachtig om te zien dat er weer 2 superloten zijn gekocht. De Uitkomst en Broekman makelaars zijn hier verantwoordelijk voor. Dank jullie wel, echt super!

Nog even in een notendop het Superlot:

• Superlot kost € 150,00, waarvan € 120,00 naar SV De Rijp gaat;
  • Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media.

Verkochte superloten

De Uitkomst                                                                       Broekman Makelaars

logo de Uitkomst

logo Broekman makelaars