De Grote Clubactie – Vrijkaartjes vliegen de deur uit!

//De Grote Clubactie – Vrijkaartjes vliegen de deur uit!

Grote Clubactie

Vrijkaartjes pretpark naar keuze

Er zijn nu al 10 pupillen die een vrijkaartje voor een pretpark naar keuze hebben verdiend! Jurre Nooij (D4), Nils Ootes (F1), Cas Zonneveld (F2), Isa Visch (MD1), Mats Nooij (E2) en Tristen de Jong (E2) hebben deze week hun boekjes met minimaal 20 verkochte loten ingeleverd. Echt super!

We proberen de vrijkaartjes volgende week bij jullie allemaal af te leveren.

Inleveren boekjes

Na de 4e week zien we dat het aantal ingeleverde boekjes flink toeneemt, maar heb je nog een boekje liggen lever hem dan wel zo snel mogelijk in bij Esther Has De Vleet 2 in Graft of bij de speciale Grote Clubactie box die in de bestuurskamer staat. Dan kunnen we ook alle loten op tijd verwerken. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Nog een extra boekje nodig? Geen probleem, neem contact op met Esther of Joris Govers.

Top 3 verkopers (cadeaubon Sport 2000 € 50,00 – € 30,00 – € 15,00)                     Prijs Grote Clubactie 2014

Wes Has              135 loten

Nils Ootes             60 loten

Cas Zonneveld    48 loten

Top 3 teams (eten met je team bij Het Wapen van Munster)

De D3                   141 loten

De F2                      93 loten

De E2                      66 loten

Het blijft goed gaan met de verkoop van de Superloten:

Het 6e superlot is gekocht door Bouwburo rood-hart, Rechtestraat 92 A uit De Rijp en ook dit bedrijf zal dus op de speciale banner het gehele seizoen te bewonderen zijn in ons clubhuis. Hartstikke bedankt voor de sponsoring!

logo BB Roodhart

Al verkochte superloten: