De Grote Clubactie – Ruim 150 loten deze week kunnen bijschrijven!!

//De Grote Clubactie – Ruim 150 loten deze week kunnen bijschrijven!!
Vrijkaartjes pretpark naar keuzeGrote Clubactie

Deze week stromen de boekjes echt binnen en hebben we ruim 150 loten voor de club kunnen bijschrijven. Het is super om te zien dat de loten door bijna alle teams worden verkocht. Om een idee te geven zijn er nog maar 2 D en 2 E teams die nog geen boekjes hebben ingeleverd, alle andere teams hebben hun steentje al bijgedragen. Deze week hebben Melle Hoeve (F3), Liam Blauw (F3), Sil Smit (E2), Evy de Wildt (ME1) en Aimée Braamhaar (ME1) de magische grens van 20 behaald. Jullie krijgen zo snel mogelijk de vrijkaartjes!

Inleveren boekjes

Er zijn lekker veel boekjes door jullie ingeleverd en als je nog een boekje in moet leveren weet dan dat de laatste inleverdatum zaterdag 15 november 2014 is. Je hebt dus nog zo’n drie en een halve week om de boekjes in te leveren (je kunt dus ook nog een extra boekje vragen aan Esther of Joris 🙂 ……).

Top 3 verkopers (cadeaubon Sport 2000 € 50,00 – € 30,00 – € 15,00)

Wes Has              137 loten

Nils Ootes             60 loten

Melle Hoeve       54 loten

Top 3 teams (eten met je team bij Het Wapen van Munster)

De D3                   143 loten

De F3                      98 loten

De F2 en E 3         93 loten

Superloten:

Vorige week kocht Bouwburo rood-hart het 6e Superlot en stilletjes hopen we dat de 10 vol worden gemaakt. Twijfel je nog? Je hebt nog 3 ½  week de tijd om met een superlot je club met € 120,00 te steunen en dit betekent voor de koper dat je:

• Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media.

Al verkochte superloten:

logo BB Roodhart

logo Installatiebedrijf Dekker BV                         logo Broekman makelaarsWaterland Terminal

logo de Uitkomst

ABN AMRO