Agenda Algemene Ledenvergadering: komt allen!

/, Senioren, Website/Agenda Algemene Ledenvergadering: komt allen!

Het bestuur nodigt alle (ouders van) leden uit voor de Jaarlijkse, Algemene Ledenvergadering (JALV) op donderdag 30 oktober 2014.

De aanvang is om 20:00 uur.

2. Notulen JALV 31 oktober 2013
  3. Mededeling van het Dagelijks Bestuur/ Stand van zaken verbouwing/nieuwbouw kleedkamers
  4. Verslag van de Penningmeester
  5. Verslag kascommissie John Eeltink en Lorenz Konijn
  6. Verkiezing kascommissie; aftredend John Eeltink (reserve Paul van Dijk)
  7. Bestuursverkiezing; aftredend en herkiesbaar : Erik Oudshoorn (voorzitter)
  • Kandidaten voor een functie kunnen door middel van een schriftelijke akkoordverklaring, ondertekend door minimaal 3 leden, worden voorgedragen. Deze akkoordverklaring moet 48 uur voor aanvang van de vergadering aangeboden worden aan de secretaris van de vereniging.
  1. Verslag ledenadministratie
  2. Pauze
  3. Verslag kantine commissie / maatregels bij het niet draaien kantinedienst / afscheid Annie Stam en introductie Ruud van Tiel als nieuwe kantinevoorzitter.
  4. Verslag zaalcommissie
  5. Verslag senioren /zondagcommissie
  6. Verslag jeugd
  7. Verslag PR
  8. Rondvraag (de rondvraag  schriftelijk in de pauze of voorafgaand aan de vergadering indienen bij de secretaris Peter Stam).
2014-10-28T20:00:42+00:00dinsdag 28 oktober 2014|Jeugd, Senioren, Website|