Met recht een Groot(se) week                            Grote Clubactie

Deze week hebben de gebroeders Groot de vrijkaartjes voor de pretparken in de wacht gesleept. Finn (E5) en Max (F3) dank jullie wel voor dit mooie resultaat! De kaartjes komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

 

15 november D-Day

Het einde van de Grote Clubactie komt in zicht en in de tussenstand van de elftallen begint het echt spannend te worden, want de F3 is nog maar 25 loten verwijderd van de eerste plek.

Bij de verkopers staan Wes Has, Nils Ootes en Melle Hoeve “stevig” op de eerste 3 plekken. Bij het lezen van dit stukje zijn er nog slechts 10 dagen om loten te verkopen, want 15 november as. sluit de Grote Clubactie en worden de prijzen verdeeld. Volgende week dus de laatste tussenstand en de week erna zullen alle winnaars bekend worden gemaakt, waarbij we nu al weten dat er één echte grote winnaar is: SV De Rijp.

 

Superloten:

Deze week heeft Joeri Hoeve namens Valprotect Nederland BV een superlot aangeschaft, waarvoor onze dank! Valprotect Nederland BV is een onafhankelijk bedrijf op het gebied van totale valbeveiliging. Door haar specialisatie is het een bedrijf dat snel en adequaat in kan spelen op alle veiligheidsvragen vanuit de markt. Valprotect zal ook het gehele jaar op de speciale banner in ons clubhuis te bewonderen zijn.

logo Valprotect Nederland

 

 

 

 

 

 

Al verkochte superloten:

logo BB Roodhart

logo Broekman makelaars

 

logo de Uitkomst
logo Installatiebedrijf Dekker BV

Waterland Terminal

 

 

ABN AMRO