Het blijft vrijkaartjes regenen

Deze week vallen Tijn Huider (E5) en Jort Nibbering (E4) in de prijzen. Top mannen!! Jullie ontvangen, net als de broertjes Groot, komende week de vrijkaartjes voor een van de pretparken.

 

ZATERDAG LAATSTE INLEVERDAG GROTE CLUBACTIE

We weten nu ook dat deze datum echt keihard is, dus heb je nog boekjes lever ze echt uiterlijk zaterdag as. in bij de speciale box in de bestuurskamer van ons clubhuis of gooi ze in de brievenbus bij Esther Has – De Vleet 2 in Graft.

Boekjes en superloten die na 15 november as. worden ingeleverd mogen we niet meer verwerken (dit heeft met de verwerkingen van de automatische incasso’s te maken en de trekkingsdatum van 27 november 2014).

 

Tussenstanden

Jullie hebben nog een laatste tussenstand van ons te goed voordat we volgende week alle prijswinnaars bekend maken. Het blijft dringen aan de top, de F3 zit nog steeds een fractie achter de D3 voor het etentje bij Het Wapen van Munster.

Bij de verkopers staan Wes Has, Nils Ootes en Melle Hoeve nog steeds stevig op de eerste 3 plekken…. Volgende week weten we alle eindstanden, waarbij we stiekem hopen dat de F3 (of E2) nog een fantastische eindsprint in zullen zetten.

 

Verkochte superloten:

logo BB Roodhartlogo Valprotect Nederland

 

logo Installatiebedrijf Dekker BV                 ABN AMROlogo de Uitkomst

logo Broekman makelaarsWaterland Terminal