Heel trots op onze pupillen                                                                                                                   Grote Clubactie

Wat hebben wij toch een fantastische jeugd, stuk voor stuk klasbakken.
Jullie hebben echt een unieke prestatie neergezet door zo bizar veel loten te verkopen, echt niet normaal. Veel elftallen hebben er echt een teamprestatie van gemaakt en zelfs de laatste weken zijn er pittig veel loten verkocht, teamspirit te over.
Bedankt dat jullie het verschil hebben gemaakt!

Wat heeft het nu opgeleverd?

Om een idee te geven in 2012 verkochten we 286 loten, vorig jaar maakten we al een forse stijging door met 432 loten (en 2 superloten) en dit jaar eindigt de teller op:

1040

Als je dan ook nog eens bedenkt dat we dit jaar 9 superloten hebben verkocht betekent dit dat jullie inspanningen een grote winnaar heeft opgeleverd: jullie voetbalclub.

SV De Rijp zal een bedrag van de Grote Clubactie ontvangen van ruim:

€ 3.500,00

 

Eindstanden

Teams-  De F4 verrassende winnaar!

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat alle pupillen een prachtige prestatie hebben geleverd. Deze laatste week heeft de F4  voor een daverende verrassing gezorgd door met stip op de eerste plaats binnen te komen. Er waren al wat boekjes ingeleverd door de F4, maar zaterdag lag de speciale Grote Clubactie box vol met boekjes van dit elftal waardoor dit elftal dus het etentje bij Het Wapen van Munster heeft gewonnen.
Zaterdag (na de thuiswedstrijd) krijgen jullie deze cheque uitgereikt en zijn er ook een aantal teamleden die de vrijkaartjes voor de pretparken zullen ontvangen.

Verkopers- Wes, Nils en Melle vallen in de prijzen!

Bij de verkopers zijn Wes Has, Nils Ootes en Melle Hoeve respectievelijk de nummers 1,2 en 3. Wes, Nils en Melle hebben met zijn drieën bijna 250 loten verkocht, echt waanzinnig!! De kadobonnen die beschikbaar zijn gesteld door Sport 2000 komen zo snel mogelijk naar jullie toe (prijzen van € 50,00 – € 30,00 en € 15,00).


De Grote Clubactie Superloten  – Zeker ook trots op onze ondernemers!

Vorig jaar maakten we kennis met dit nieuwe fenomeen bij de Grote Clubactie wat destijds tot 2 superloten leidden. Nu zijn we supertrots op de 9 ondernemers die dit jaar met een superlot SV De Rijp hebben gesteund en stiekem hopen we de 10 nog vol te maken (alleen superloten mogen volgende week ook nog worden verkocht).
Naast de uitingen in Het Kontakt en op de sociale media komt er een speciale banner in ons clubhuis waar deze ondernemers worden bedankt voor hun bijdrage.

Verkochte superloten:

Ook deze week zijn er weer 2 superloten gekocht en wel door Mercuurbouw uit Volendam, dé duurzame bouwpartner en renovatiespecialist in Amsterdam e.o. – van corporatie tot particulier en VOPO, de pompen- en machinefabriek met passie voor water. Professionals die zich graag opstellen als uw partners in watermanagement. Van een enkele pomp tot complete installaties.

logo VOPO logo Mercuur Bouw Volendam

 

 

 

logo BB Roodhart     Waterland Terminallogo Valprotect Nederland

 

 

 

ABN AMRO

logo Broekman makelaarslogo Installatiebedrijf Dekker BV

logo de Uitkomst