De winnaars van de Grote Clubactie

//De winnaars van de Grote Clubactie

Vorige week stond in Het Kontakt en op de website wie de winnaars zijn bij de Grote Clubactie en deze week kunnen jullie ook zien wie er achter de namen schuil gaan.

Winnend team – De kanjers van de F 4 – Grote Clubactie teamwinnaar F4

Zaterdagochtend speelden de jongens van de F 4 een puike wedstrijd tegen de koploper Sporting S. Deze pot verloren ze, maar voor teleurstelling was echt geen plaats……..

Deze pupillen hebben onder de bezielende leiding van Dennis Smal en Michael Enzerink de prijs voor het best verkopende team in de wacht gesleept.

Wij wensen het elftal heel veel plezier met het team etentje bij Het Wapen van Munster.

Grote Clubactie beste lotenverkopersWinnende lotenverkopers – Wes, Nils en Melle –

Deze drie pupillen zijn de absolute “verkooptoppers” tijdens de Grote Clubactie gebleken. Met zijn drieën hebben ze bijna 25 % van alle verkochte loten aan de man gebracht….. Uniek mannen!

Jullie prijzen, beschikbaar gesteld door Sport 2000, hebben jullie dan ook dubbel en dwars verdiend.

En uiteraard hopen we dat ook jullie volgend jaar weer je beste beentje voor zullen zetten.

Rest ons als laatste vooral alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers te bedanken. Jullie inzet, enthousiasme is de basis van het succes geweest.

Bedankt!!

2014-11-24T22:59:39+00:00maandag 24 november 2014|Jeugd|