Nieuwe lichting pupillenscheidsrechters

//Nieuwe lichting pupillenscheidsrechters

Op vrijdag 21 november en zaterdag 22 november vond er een pupillenscheidsrechterscursus plaats.
Hieraan werd deelgenomen door 7 jongens van VV Kwadijk en 8 jongens van SV de Rijp.
De cursus was georganiseerd door de Scheidsrechters Vereniging Waterland en werd gegeven door Bram Has, docent van de KNVB.

Op vrijdagavond werd de benodigde theoretische kennis aan de jongens bijgebracht en op zaterdagochtend was de praktijk aan de orde op de velden van SV de Rijp
Bij de theorie komen niet alleen de spelregels aan de orde maar ook al het omgaan met coaches en ouders aan de kant want hier hebben zelfs pupillenscheidsrechters mee te maken….
De pupillenwedstrijden werden zaterdagochtend door de cursisten gefloten onder toeziend oog van de docent en aan het eind van de ochtend werden de certificaten en de scheidsrechter-badges uitgereikt.

Bij SV de Rijp zijn nu dus ook de volgende jongens als jeugdscheidsrechters op de velden te zien:
Bruce Bakker, Stefan Hol, Mees van Schaik, Jacob Jan Beets, Jurre Nooij, Beau Schouffoer, Jop Riesebosch en Osman Omar.

We wensen jullie veel succes bij deze mooie hobby!Nieuwe lichting scheidsrechters

2014-11-30T20:48:15+00:00zondag 30 november 2014|Jeugd|