Het Dagelijks Bestuur is bijzonder verheugd te kunnen mededelen dat Marcel Dikhout de kar gaat trekken van de pr- en sponsorcommissie. Er is al veel werk verzet op dit gebied, maar een voorzitter die leiding geeft ontbrak nog. Deze functie was al ruim een jaar vacant. Het DB hecht uiteraard grote waarde aan een goede relatie met de vele sponsors die SV De Rijp momenteel rijk is. Bovendien zal er nog een krachtsinspanning moeten worden verricht in verband met de bouw van de nieuwe kleedaccommodatie.

Vooralsnog blijft Marcel ook nog coördinator van het vrouwenvoetbal, onze snelst groeiende tak. Marcel is met zijn bedrijf Dimca BV gespecialiseerd in portfolio management & health checks. Verder is hij onder anderen eigenaar van Perfect Woman, de inmiddels welbekende trendy modezaak in Het Boegbeeld.

We wensen Marcel veel succes in zijn nieuwe functie en hopen op een vruchtbare samenwerking met de al aanwezige commissieleden. We danken Ger Roelofsen voor het waarnemen van het voorzitterschap. De pr- en sponsorcommissie bestaat verder uit: Tom Govers, Martijn Huisman, Shanna Oudejans en Ruud van Tiel.

Dagelijks Bestuur SV De Rijp