SV De Rijp goes Volendam

//SV De Rijp goes Volendam

logo_FC_Volendam               logo_Ajax

FC Volendam – Jong Ajax was de wedstrijd waar 60 supporters en voetballers/-sters en ouders van SV De Rijp vrijdag 6 februari naar toe zijn geweest. Ze hebben erg genoten en van alles meegemaakt…

Eerst allemaal verzamelen in de kantine, kaartjes, drinken en chips in ontvangst nemen en dan op naar Volendam. Daar had iedereen een goede plaats en kon de wedstrijd beginnen. Ajax begon goed en stond ook snel met 1-0 voor en toen was het donker, alle stroom eraf, geen mobiel meer bereikbaar of Wifi. Na 11 minuten werd de wedstrijd hierdoor dus gestaakt. Na ongeveer 35 minuten ging de wedstrijd verder nadat het licht weer was gaan branden.

Ajax startte wederom goed en maakte 2-0, maar FC Volendam werd toen wakker en maakte in 8 minuten de achterstand goed. Volendam kwam zelfs voor te staan met 3-2. Dit was nog niet alles voor de rust, want Ajax werd geholpen door de scheidsrechter. Hij gaf nog even een penalty weg. We gingen dus de rust in met 3-3.

Na de rust was er niet zo veel meer te beleven en zorgde Ajax er voor om in de 86e minuut de winnende treffer te maken. Alsnog verlies voor FC Volendam 3-4. Jammer maar helaas. Einde wedstrijd.
Iedereen ging tevreden naar huis ondanks het verlies…

Met sportieve groet,
Namens het Jeugdbestuur,
Ron Molenaar

Volendam-jongAjax_6-2-2015

2015-02-10T14:50:13+00:00dinsdag 10 februari 2015|Jeugd|