Aankondiging Stenenactie

/, PR/Sponsor, Senioren/Aankondiging Stenenactie

Binnen een week gaat er vanuit SV De Rijp een immense actie van start: SV De Rijp organiseert van april tot en met half mei de actie ‘Draag je steentje bij!’. Deze actie moet onze club van de gewenste financiële injectie voorzien om de metamorfose van ons sportcomplex verder vorm te geven. Naast de geweldige steun van onze sponsoren, vrijwilligers en subsidies zijn nu de leden aan zet: jij dus!

Het nieuwe complex van SV De Rijp krijgt steeds meer gestalte en binnenkort wordt er ook begonnen met de bouw van nieuwe kleedkamers. Hierdoor zijn wij, onze kinderen, kleinkinderen en gasten voor zeker de komende vijftig jaar verzekerd van uitstekende faciliteiten.

Om de bouw van de nieuwe kleedkamers mede te financieren organiseert SV De Rijp van april tot en met mei 2015 de Stenenactie ‘Draag je steentje bij!’. De nieuwbouw van de kleedkamers telt 16.000 stenen: we gaan dit onwaarschijnlijk hoge aantal stenen in de vorm van loten,
voor € 2,- per stuk, verkopen.

We doen hierbij een beroep op iedereen in Graft-De Rijp die onze club een warm hart toedraagt. Door loten te kopen draag je je steentje bij en maak je kans op één van de fantastische prijzen! Teams die gezamenlijk loten verkopen aan teamgenoten, familie en vrienden maken kans op geweldige teamprijzen, zowel voor de jeugd als de senioren. Het definitieve prijzenpakket is over twee weken bekend. Samen zorgen we voor een mooie voetbaltoekomst bij SV De Rijp: Draag je steentje bij!

Verkoopinformatie

Koopt u ook stenen om onze club te steunen? Teken dan in op een bestellijst welke vanaf het weekend van 28 maart wijd zal worden verspreid. Bijvoorbeeld online via www.stenenactie.nl, via de mail info@stenenactie.nl, in het Het Kontakt, de kantine en tweemaal op zaterdag in winkelcentrum Het Boegbeeld.

Het geld wordt in de eerste twee weken van mei gecollecteerd. De stenen (loten) worden na betaling aan u overhandigd.

Blijf op de hoogte van de laatste tussenstanden via onze website en misschien wint u wel een van die fantastische prijzen! Alvast dank voor ieders hulp!

2015-03-23T08:11:49+00:00maandag 23 maart 2015|Jeugd, PR/Sponsor, Senioren|