Trainers SV De Rijp allemaal nieuw tenue

//Trainers SV De Rijp allemaal nieuw tenue

Trainers_praktijkavond_nieuw_tenue_20-03-2015

SV De Rijp heeft vrijdag 20 maart jl. al zijn trainers in nieuwe tenues gestoken. Bij de voetbalvereniging zijn liefst 57 coaches actief. Zij werden allen voorzien van nieuwe trainingsjassen en –regenjacks. Dit werd mogelijk gemaakt door sponsoring van Pluspunt Bakker BV, beter bekend als de supermarkt PLUS Graft-De Rijp in het winkelcentrum Het Boegbeeld. Met de nieuwe directeur Marcel Bakker sloot SV De Rijp een sponsorovereenkomst voor een periode van ruim vier jaar tot medio 2019.

SV De Rijp heeft een bloeiende jeugdafdeling met 29 teams, goed voor zo’n 350 jeugdleden. De laatste jaren sluiten zich steeds meer meiden aan. Alle teams trainen een of twee keer in de week. Zowel op prestatie- als recreatieniveau. Dit gebeurt natuurlijk in weer en wind, want mede door het kunstgras kan er vrijwel altijd worden getraind. De trainers lopen er nu dankzij de nieuwe tenues warmpjes en droog bij.
De Technische Commissie van SV De Rijp slaagt er elk jaar weer in coaches te vinden die op doordeweekse avonden een ploegje willen trainen. Waar vroeger de jeugd op straat een balletje trapte, gebeurt dit nu veel vaker bij de voetbalclub. Te meer daar hiervoor bij SV De Rijp kunstgras beschikbaar is.

De club zorgt er ook voor dat de trainers met enige regelmaat worden bijgespijkerd op het gebied van trainingsleer. Zo verzorgde hoofdtrainer Peter van der Zwaan voor ruim veertig coaches vrijdag een trainerspraktijkavond. Er werd vooral geoefend op passen en trapPlus_logopen. Van der Zwaan had vooraf van Youtube wat voorbeelden van oefenstof geselecteerd, bijvoorbeeld van het trainingsveld van FC Barcelona waar natuurlijk het hogeschoolvoetbal wordt geëtaleerd. De trainer van de selectie, die met het eerste elftal in dit kalenderjaar al vier keer op rij won, was blij verrast door de hoge opkomst. Hij zal vaker dit soort clinics organiseren.

Terwijl de trainers hun oefeningen deden werd in de bestuurskamer de overeenkomst met PLUS Graft-De Rijp getekend. Vervolgens kon de champagne worden ontkurkt op een vruchtbare samenwerking.

Bekijk de foto’s van het ondertekenen van de overeenkomst en de trainerspraktijkavond.

2015-03-24T16:32:11+00:00dinsdag 24 maart 2015|PR/Sponsor|