Teamwedstrijd Stenenactie

//Teamwedstrijd Stenenactie

Jeugd én senioren: win een teamdiner bij Het Wapen van Münster!

De Stenenactie van SV De Rijp is van start gegaan! Hierbij lichten wij toe hoe de teams hun steentje kunnen bijdragen. Wij vragen alle trainers, coaches, leiders en aanvoerders dit initiatief goed met hun team te bespreken en hen te motiveren zoveel mogelijk stenen (loten) te verkopen. SV De Rijp geeft de voorzet, de leden moeten hem nu gaan inkoppen. We loven een prijs uit aan het jeugdteam en het seniorenteam dat de meeste loten verkoopt: een teamdiner bij – en mede mogelijk gemaakt door – onze trotse hoofdsponsor ´Het Wapen van Münster´!

Wij dagen hierbij alle teams van SV De Rijp uit onderling de strijd aan te gaan en zoveel mogelijk stenen (loten) te verkopen. Bij 16.000 stenen kunnen we de nieuwe kleedkamers gaan bouwen. Hierdoor zijn wij, onze kinderen, kleinkinderen en gasten voor zeker de komende vijftig jaar verzekerd van uitstekende faciliteiten.

Hoe werkt de teamwedstrijd en kun je het teamdiner bij Het Wapen van Münster winnen?

• In het weekend van 28 en 29 maart ontvangt ieder team bij SV De Rijp de verkoopformulieren: deel deze uit onder de spelers/speelsters, begeleiding, ouders, aanhang etc.
  • Door loten te kopen draag je direct je steentje bij aan de bouw van de nieuwe kleedkamers, maar maak je tevens kans op schitterende prijzen en verschaf je jezelf gratis entree tot het eindfeest bij SV De Rijp medio juni, met gratis eten en drinken!
  • Iedereen kan de formulieren door de deelnemers laten invullen en hoeft geen geld te innen! Dat volgt later en wordt in de volgende alinea beschreven, zo voorkomen we dat de jeugd onnodig met geld over straat gaat
  • Zijn de formulieren op? Ga naar de kantine om nieuwe te halen, we hebben er genoeg!
  • Je kunt de formulieren ook downloaden op www.stenenactie.nl en uitprinten
  • Zorg dat rechts bovenaan ieder formulier duidelijk leesbaar is van welk team het formulier afkomstig is
  • De teamwedstrijd loopt tot en met 19 april: daarna kun je nog wel loten kopen en verkopen maar is de sluiting termijn van de teamwedstrijd verlopen
  • Het is aan de leiding van het team alle formulieren, svp bijelkaar in een enveloppe of mapje, tijdig in te nemen bij de spelers/speelsters en in de bus te doen bij Shanna Oudejans, Bernhardstraat 17, 1483 CG De Rijp

Hoe krijgt iedereen zijn/haar gekochte loten en innen we de gelden?

• De teamwedstrijd loopt tot en met 19 april, maar tot en met 31 mei kunnen er loten worden gekocht en verkocht (los van de teamwedstrijd)
  • In de eerste twee weken van mei gaan de PR & Sponsor Commissie van SV De Rijp in De Rijp, Graft, Graftdijk en Middenbeemster langs de deuren om de loten langs te brengen en het geld te innen
  • Voorafgaand sturen wij iedereen een mail wanneer wij langskomen en of men het te betalen bedrag gepast in huis wil hebben: dat helpt ons enorm!
  • Ten aanzien van kopers die ´buiten´ wonen stellen wij het volgende voor: vul de gegevens op het formulier in en neem het te betalen bedrag alvast aan. In de eerste twee weken van mei krijgt de verkoper desbetreffende loten en verzoeken deze zelf bij de koper af te leveren

Zet je in voor onze club en blijf op de hoogte van de laatste tussenstanden via www.stenenactie.nl en misschien wint jouw team wel het diner bij Het Wapen van Münster!

2015-03-28T13:53:32+00:00zaterdag 28 maart 2015|PR/Sponsor|