Inleveren lotenboekjes Teamwedstrijd

//Inleveren lotenboekjes Teamwedstrijd

Inleveren
Het einde van de teamwedstrijd nadert. Teams die kans willen maken op de geweldige teamprijs, dienen uiterlijk 19 april de boekjes in te leveren. Je kunt de lotenboekjes inleveren bij Shanna Oudejans: Bernhardstraat 17, 1483CG De Rijp.

Hoe gaat het nu verder?
Alle gereserveerde stenen worden geteld en klaargelegd voor de collectanten. Deze komen in de eerste twee weken van mei langs om de loten te overhandigen en het geld te collecteren. Als je een lot hebt verkocht aan mensen buiten De Rijp, Graft, Graftdijk en Middenbeemster dan dien je zelf het geld te collecteren en het lot te overhandigen. Iedereen krijgt hier bericht over.

Wij willen alle lotenverkopers bedanken voor hun inzet! De stenen in de vorm van loten kunnen nog tot eind mei worden aangeschaft in de losse verkoop. Houd de website en Het Kontakt in de gaten voor (verkoop)informatie en locaties.

2015-04-18T07:56:39+00:00zaterdag 18 april 2015|PR/Sponsor|