SV De Rijp Jeugdtoernooi 2015

//SV De Rijp Jeugdtoernooi 2015

icon

Tijdens het Hemelvaartweekend op 16 en 17 mei 2015 vindt ons eigen jeugdtoernooi plaats.

De indeling is als volgt:

Zaterdag 16 mei

• E- en F-pupillen in de ochtend
  • D- pupillen en C-junioren in de middag

Zondag  17 mei

• Meisjesteams in de ochtend; de Ladies-Day
  • B -junioren in de middag

Heb je deze data al in je agenda en op de kalender thuis gezet? Als je echt niet kan, geef dat zo spoedig mogelijk aan je leider door. We hopen dat je er bent, zodat we dit toernooi echt met z’n allen kunnen spelen.

Onze eigen (jeugd-)scheidsrechters zullen de wedstrijden fluiten.
De begeleiding op de Ladies Day wordt voor een groot deel door onze Dames 1 verzorgd.

We zijn erg blij dat we een aantal studenten van sportopleidingen, bereid hebben gevonden om mee te denken en doen bij de organisatie van dit jeugdtoernooi. Zij zijn druk bezig met de organisatie van een spannend rode draad spel!

Wij zoeken ook vrijwilligers die het leuk vinden ons tijdens de toernooidagen te ondersteunen. Dus ouders, opa’s en oma’s, vrienden en andere enthousiaste mensen, lijkt het je dit leuk dit jeugdtoernooi samen met onze jeugdspelers te beleven, meld je hiervoor aan bij:

Plaatje bij verslag Jeugdtoernooi 2015

OPROEP VOOR SPONSOREN SV DE RIJP JEUGDTOERNOOI 2015

Wij zoeken sponsoren die o.a. bereid zijn de extra’s van dit toernooi te sponsoren, zoals een rode draad attractie, bekers of vaantjes, verzorging (eten) van de scheidsrechters/organisatie, tenthuur.

Ook zoeken we nog een sponsor voor de shirts van de Dames begeleidsters van de Ladies Day. Vindt u het leuk om deze enthousiaste dames in een charmante outfit te steken? Neem dan snel contact met ons op.

Ladies-Day_shirtsponsor-gevraagd

Natuurlijk kunt u hiervoor en ook voor andere informatie omtrent dit toernooi contact opnemen met:

Dus: schrijf de data vast op de kalender en zorg dat je het níet mist!

De jeugdtoernooicommissie 2015;

Tecla Blokdijk, Joris Govers, René Meinders, Fred Smid, Tanja Kruiswijk en Yvette Deitmers

2015-04-20T18:40:32+00:00maandag 20 april 2015|Jeugd|