Lancering SV DE RIJP clublied!

/, Senioren/Lancering SV DE RIJP clublied!

KOMT ALLEN NAAR DE SV DE RIJPERAVOND BIJ HET WAPEN VAN MÜNSTER!

De hoofdsponsor van SV De Rijp, het Wapen van Münster,  reserveert de woensdagavond in de kermis van De Rijp al drie jaar voor onze club. Dit jaar is het publiek op woensdagavond 16 september getuige van een uniek initiatief: SV De Rijp lanceert haar eigen clublied, speciaal voor dit evenement ingezongen door SV De Rijp & Friends. Maar dat is niet alles, het publiek komt ook in de videoclip!

We timmeren de laatste jaren flink aan de weg. Een nieuw complex; een nieuwe kantine en ook de contouren van de nieuwe kleedkamers zijn al zichtbaar. Tijd nu voor een ode aan onze prachtige club en alle vrijwilligers die deze club doen bestaan, vonden de PR Commissie van de SV De Rijp en Dennis Blokdijk van het Wapen van Münster.

SV De Rijp & Friends bestaat uit vijf bekende zangers en zangeressen uit De Rijp die normaliter niet samen op één podium staan, maar graag vrijwillig hun medewerking wilden verlenen aan dit initiatief. Piet Stoop; Chiara Molenaar; Renate Houtman; Susan Keetman en Cor Blokdijk hebben het lied ‘SV De Rijp is de mooiste club’, dat is geschreven door Martijn Huisman, ingezongen in de studio van Richard Koppes van Resync en zullen het lied op woensdagavond LIVE presenteren in het Wapen van Münster. Zij worden daarbij begeleid door Wilco Koster & Friends: Jan Helder op drums en Dave Breidenbach op gitaar, die de rest van de avond zullen optreden. Deze 3 mans formatie staat garant voor veel gezelligheid: een ongekend breed repertoire van bekende meezingers: u vraagt zij spelen.

Net zoals de voorgaande jaren kan het publiek voor 30 EURO een SV De Rijp Pul kopen (niet verplicht) en deze de hele avond laten vullen met bier, wijn of fris. Op deze manier heb je gegarandeerd een top avond: je bent getuige van een top-act én van de LIVE presentatie van het clublied ‘SV De Rijp is de mooiste club’ door SV De Rijp & Friends; je komt in de videoclip, die door Daniel Knispel wordt gemaakt en je steunt SV De Rijp financieel. We vragen iedereen om in de kleuren van SV De Rijp te komen, misschien heb je nog een oud shirt van de club? Zo worden de videobeelden nóg mooier!

Zegt het voort en houd de Facebookpagina’s van SV De Rijp en Het Wapen van Munster goed in de gaten voor meer info over tijden etc. en tot snel op de SV DE RIJPERAVOND bij het Wapen van Münster!

SV De Rijp Sponsor en PR Commissie

2015-09-11T20:56:24+00:00vrijdag 11 september 2015|PR/Sponsor, Senioren|