WE GAAN WEER VAN START * De Grote Clubactie * WE GAAN WEER VAN START

//WE GAAN WEER VAN START * De Grote Clubactie * WE GAAN WEER VAN START

groteclubactieWaarom zo belangrijk?

Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt.

Waar sparen we dit jaar voor?

Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Club Actie 4 verrijdbare doelen aangeschaft en ook dit jaar hopen we wederom 4 splinternieuwe doelen voor onze jeugd aan te kunnen schaffen. Of dit gaat lukken hangt mede van jullie inzet af!

Mooie prijzen voor jou als lotenverkoper!

Jouw inzet wordt goed beloond, want ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te verdienen. We hebben alle prijzen voor jou op een rijtje gezet:Prijs Grote Clubactie 2014

1) Keuze uit een gratis kaartje voor één van deze 3 pretparken als jij 20 of meer loten weet te verkopen!

2) De 3 beste verkopers uit de pupillen krijgen mooie cadeaubonnen die te besteden zijn bij Sport 2000:

• 1e prijs cadeaubon ter waarde van € 50,00
  • 2e prijs cadeaubon ter waarde van € 30,00
  • 3e prijs cadeaubon ter waarde van € 20,00

3) Verkoopt jouw team de meeste loten?

Dan verdien jij met jouw team een etentje!

Meer prijzen en hogere winkansen!

Koop je loten dan is de kans op een prijs dit jaar extreem vergroot. Vorig jaar was de winkans 1 op 5000 en dit jaar is deze 1 op 89…… Dus de kans is aanmerkelijk toegenomen dat je niet alleen onze club steunt, maar ook  een prijs in de wacht sleept.

Start Grote Clubactie

Vanaf 19 september mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten. De actie sluit ruim 2 maanden later.  Wel handig om te weten dat ook andere verenigingen aan de actie meedoen. De beste kansen heb je dus als je direct begint met het verkopen van de loten (die je al hebt ontvangen van jouw leider).

Grote Clubactie Special

Vanaf volgende week zal er in het Kontakt een aparte pagina te vinden zijn met alle overige informatie over de Grote Clubactie. Op deze pagina kun je ook de resultaten van alle teams lezen.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten en mocht je nog verdere vragen over De Grote Clubactie hebben, bel dan gerust met Joris, Esther of Paul of kijk op de site van SV De Rijp.groteclubactie

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Joris Govers  (06) 21 816 444     Esther en Paul Has  (0299) 72 00 16

2015-09-13T22:07:00+00:00zondag 13 september 2015|Jeugd|