De jeugdspelers en -speelsters van SV De Rijp vragen jouw hulp!

//De jeugdspelers en -speelsters van SV De Rijp vragen jouw hulp!

Beste sportman/sportvrouw, ouder, sportliefhebber met een kloppend hart voor de jeugdspelers en -speelsters van SV De Rijp.Bericht jeugdbestuur 1

Wil je graag dat je zoon of/en dochter op zaterdag lekker kan blijven voetballen?

Dan ben je natuurlijk bereid om af en toe een helpende hand toe te steken op de belangrijkste speeldag voor de jeugd. Jij de man of vrouw die wij zoeken. Je kunt helpen bij:

Vroege vogel’-hulpdienst: (Wat?)

• je helpt de ochtendbestuursdienst om het sportcomplex speelklaar te maken. > o.a. klaarzetten van de pupillen doeltjes voor F-E-D- pupillen wedstrijden (half veld), plaatsen cornervlaggen, pilonnen op de middellijn en het openen en controleren van de kleedkamers; wel een beetje ‘slepen’ dus, maar je bent altijd samen met de bestuursdienst.Bericht jeugdbestuur 2

Hoe lang? Van ca. 8:15 tot uiterlijk 10:00 uur

Hoe vaak? Zo vaak als je wilt, het liefst minimaal 2x per seizoenshelft.

Bestuursdienst: ochtend of middag (Wat?)

• In de ochtend zorg je samen met de ‘vroege vogel’-hulpdienst voor het speelklaar maken van het sportcomplex (zie hierboven). Ook fungeer je namens het jeugdbestuur als gastheer/gastvrouw. Hierbij ontvang je de bezoekende ploegen, wijst ze even de weg naar de hun toegewezen kleedkamer en het speelveld. Soms help je de leider van de tegenstander even bij het controleren van de spelerslijst (in Sportlink: geen ICT diploma vereist! J )
  • In de middag fungeer je net als de ochtenddienst als gastheer/gastvrouw voor de bezoekende ploeg. Als de wedstrijden zijn afgelopen zorg je voor het terugzetten van de pupillendoeltjes aan het hek, het opruimen van de cornervlaggen en pilonnen (samen met de ochtenddienst) en aan het eind van de middag controleer je de kleedkamers en sluit je deze af.

Hoe lang? Van 8:15 – 13:00 uur (ochtend) of 13:00 uur – einde (een enkele keer tot 18:00 uur).

Hoe vaak? Zo vaak als je wilt, maar het liefst 2 keer per seizoenshelft.

Altijd is er superlekkere koffie, thee of fris om de dorst te lessen!

Meer weten? Meld je bij het jeugdbestuur (zaterdag altijd aanwezig bij de bestuurskamer tegenover de ingang van de kantine en/of rond de velden): Joris Govers, Ron Molenaar, René Meinders, Vincent Veenstra, Edwin Ferron, Tim Vredevoort, Alex de Graaf.

Met sportieve groet, Willem-Alexander, Anneli, Sylvia, Job, Jurre, Jauke, Menno, Stan, Xander, Mees, Noah, Roan, Floris, Jonas, Christos, Romijn, Moek, Luke, Len, Djoshua, Hugo, Pepijn, Jens, Swaan, Osman, Manon, Jur, Joyce, Rianne, Britt, Leila, Daisy, Jip, Yanick, Sep, Sam, Daan, Kick, Max, Tom, Milan, Luuk, , Max, Djule, Timo, Marcus, Giovanni, Jella, Jenz, Vincent, Joris, Stefan, Sam, Thijs, Daan, Silvan, Loyd, Rik, Nick, Madelief, Shanna, Tess, Merlijn, Tosh, Mirte, Gido, Sjors, Dennis, Cas, Liam, Melle, Mats, Sem, Stijn, Bart, Maxima, e.v.a.
Bericht jeugdbestuur 3

Met jouw hulp kunnen wij lekker blijven voetballengezicht en duim

Bedankt!

2015-09-25T08:25:16+00:00vrijdag 25 september 2015|Jeugd|