Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

Grote Clubactie
Alle elftallen hebben de boekjes ontvangen en wij horen al weer dat sommige teams zeer voortvarend van start zijn gegaan om de 4 verrijdbare doelen voor onze pupillen een stapje dichterbij te brengen.  Het zou echt fantastisch zijn als we – in navolging van vorig jaar – deze prachtige doelen kunnen aanschaffen dankzij jullie inspanningen!

Nog even snel de belangrijkste onderdelen op een rijtje:

• We sparen dit jaar weer voor verrijdbare doelen voor jullie;
  • Mooie prijzen voor de beste verkopers (en bij 20 loten ontvang je in elk geval een vrijkaartje voor een pretpark!);
  • Leuke prijs voor het best verkopende team;
  • Win kans is dit jaar sterk verbeterd (van 1:5000 naar 1:89)met een hoofdprijs van € 100.000,-

Boekjes – inleveren en bestellen

Mocht jij al een boekje vol hebben, lever deze dan in en vraag meteen een nieuw boekje bij Joris (06) 21 816 444, Esther of Paul (0299) 72 00 16. Zodra de eerste boekjes binnen zijn zullen wij een overzicht per team maken en kun je dit in Het Kontakt lezen. O ja, de topverkoper van vorig jaar doet niet mee….. dus wie weet ga jij er met de eerste prijs van door.

Nog even wat tips

• Familie doet het altijd erg goed, ga bij opa, oma, tante, oom, nicht of neef etc. langs en vergeet zeker je ouders niet J;
  • Vergeet de verjaardagen vooral ook niet het huis zit dan vol!
  • Tijdens wedstrijden van ons eerste elftal is het altijd lekker druk en veel mensen betekent veel kansen om de loten te verkopen!
  • Plekken waar veel mensen komen zijn slim om met jouw team te gaan staan (bijvoorbeeld het Winkelcentrum of een evenement, maar wellicht heb jij zelf nog wel een slimmere plek). Mocht jij dit willen doen, geef dit dan even door aan jouw leider.

En dan die superloten……………… € 150,- per stuk

Ben jij de ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Het superlot is ook dit jaar weer te verkrijgen.

• Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media en uiteraard in Het Kontakt.
  • Onder alle verkochte Superloten wordt eenmaal het Superfeest (voor SV De Rijp en haar leden) t.w.v. € 5.000,- verloot met DJ’s van Veronica!

Deze ondernemers – namens SV De Rijp hartstikke bedankt – gingen u voor :

Waterland Terminal B.V.                                Bouwburo Rood-Hart uit De Rijp
Waterland Terminal

logo BB Roodhart