Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

De strijd is los gebarstenGrote Clubactie

We horen en zien allerlei slimme tactieken om er met de (team)prijzen van door te gaan. Een veel gehoorde tactiek is het opsparen van de boekjes om het aantal loten nog niet prijs te geven aan een mogelijke concurrent. Best slim en wellicht de weg naar een podiumplaats.

Voorlopige podiumplaats

Je kunt natuurlijk ook gewoon de loten uit het eerste boekje zo snel mogelijk verkopen, deze inleveren en als eerste in Het Kontakt worden genoemd.

We hebben het over Sep de Haan van de F1. Sep heeft al 35 (!!)  verkocht. Super gedaan man en een goed voorbeeld doet volgen……..

Dit betekent dan ook dat Sep aan de leiding gaat en tevens zijn team, de F1, op de voorlopig eerste plaats staat voor het etentje.

Box Grote Clubactie

Kun jij ook niet wachten met inleveren? In de bestuurskamer staat een speciale Grote Clubactie Box, waar je je volle boekjes in kunt stoppen en wie weet staat jouw naam hier volgende week ook.Grote Clubactie inleverbox

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Vorige week melden we het al: ben jij de ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Het superlot is ook dit jaar weer te verkrijgen.

• Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Met een sterk verbeterde win kans (1:89), dus ook een grote kans op een van de vele prijzen;
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media en uiteraard in Het Kontakt.
  • Onder alle verkochte Superloten wordt eenmaal het Superfeest (voor SV De Rijp en haar leden) t.w.v. € 5.000,- verloot met DJ’s van Veronica!

Deze ondernemers gingen u voor :

Waterland Terminal

logo BB Roodhart