Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

Boekjes inleverenGrote Clubactie

We zijn al weer een paar weken onderweg en het blijft angstvallig stil bij de inleveradressen voor de boekjes. Je kunt de boekjes afgeven bij SV De Rijp. In de bestuurskamer staat een speciale inleverbox. Daarnaast kun je bij Paul en Esther je boekje afgeven of in de brievenbus gooien (het adres is De Vleet 2 in Graft).

Uiteraard horen ook wij dat sommige teams dit bewust doen, maar toch even een oproep van onze kant om zo veel en zo snel mogelijk boekjes in te leveren. Alle boekjes moeten zodra ze zijn ingeleverd namelijk nog verwerkt worden. Dit is best een hele klus, zeker als we in één keer een hele grote stapel boekjes ontvangen.

Bovendien is het ook leuk om te zien hoe elk team het tot dit moment doet!

Op dit moment is Sep de Haan van de F1 nog steeds de trotse koploper van onze vereniging met 35 verkochte loten.

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Ook deze week is er weer een Superlot verkocht door een ondernemer die SV De Rijp een warm hart toedraagt: Gerrie Huider van Sportcafé Oosterven. Gerrie bedankt!

Ben jij de ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Het superlot is ook dit jaar weer te verkrijgen.

• Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Met een sterk verbeterde win kans (1:89), dus ook een grote kans op een van de vele prijzen;
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media en uiteraard in Het Kontakt.
  • Onder alle verkochte Superloten wordt eenmaal het Superfeest (voor SV De Rijp en haar leden) t.w.v. € 5.000,- verloot met DJ’s van Veronica!

Deze ondernemers gingen u voor:

Logo Sportcafé Oosterven

Waterland Terminal