*REMINDER* Met SV De Rijp naar AZ – FC Augsburg!

//*REMINDER* Met SV De Rijp naar AZ – FC Augsburg!

Leiders/trainers van elk jeugdteam opgelet:

Willen jullie uiterlijk woensdag 14 oktober vóór 21.00 uur jullie bestelling voor AZ – Augsburg  doorgeven per mail (molenaar55@quicknet.nl)

Graag aangeven hoeveel kaarten je wil bestellen voor je (jeugd)team:

Team: ………          Aantal kaarten: ……           Contactpersoon: …………………….

Het betalen van de kaarten gebeurt per team bij het ophalen van de kaarten , nadere informatie hierover volgt.

Namens Jeugdbestuur,
Ron Molenaar

Hieronder het eerder geplaatste bericht:

AZ-logo

Beste jeugdleider/trainer/coach en iedereen die mee wil ..

Als partner van de AZ Voetbalschool en als club uit de regio krijgen wij van AZ de kans om dit seizoen eenmalig met al onze jeugdleden een wedstrijd van AZ te bezoeken. Dit is een mooie gelegenheid voor een uitje met de vereniging en om met alle teams aan teambuilding te doen. Wij zijn uitgenodigd om de mooie Europa League-wedstrijd tegen FC Augsburg in de herfstvakantie te bezoeken. De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 22 oktober om 19:00 uur in het AFAS Stadion.

Onze jeugdleden krijgen 50% korting en betalen slechts € 10 per wedstrijdkaart. Niet alleen onze jeugdleden maar ook ouders mogen van deze aanbieding gebruikmaken. Neem zoveel mogelijk mensen mee, want dan profiteren wij hier als vereniging ook van! En we zitten allemaal bij elkaar in een vak ..

Wat moet je doen?
Wij willen graag dat jij, leider/trainer, aan ons doorgeeft hoeveel spelers + ouders er in jouw team van deze actie gebruik willen maken. Geef deze boodschap dus bij de eerstvolgende training/wedstrijd door aan de spelers en zorg dat ze het aantal kaarten en het bijbehorende bedrag de wedstrijd/training daarop meenemen. Uiterlijk donderdag 15 oktober geef je aan mij door hoeveel kaarten jouw team in totaal afneemt. Het weekend van 17-18 oktober haal je deze kaarten op in de kantine, waarbij je ook meteen het gehele bedrag aan ons betaalt. Meer wedstrijdinformatie volgt later.

Laten we er met de hele vereniging een fantastisch uitje van maken!

Kaarten reserveren kan tot uiterlijk 14 oktober per team gedaan worden door de leider/trainer van ieder jeugdteam, dus wees er op tijd bij!

Namens het Jeugdbestuur,

Ron Molenaar