Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

Doelpaal is binnenGrote Clubactie

De eerste boekjes zijn ingeleverd en we hebben de “doelpaal” binnen.  Van vier enthousiaste pupillen hebben we al boekjes ontvangen en dit betekent dat er ruim 150 loten zijn verkocht. Top mannen!!

Gideon de voorlopige koning

Gideon van Klaarbergen heeft de smaak te pakken. Gideon heeft al 2 boekjes vol met handtekeningen gekregen van dorpsgenoten die onze club een warm hart toedragen, maar – zo meldde hij – hij is nog lang niet klaar en gewapend met een nieuw boekje probeert hij de magische grens van 100 te bereiken……Prijs Grote Clubactie 2014
Voor nu is Gideon, met 81 loten, de onbetwiste nieuwe leider in het voorlopige tussenklassement.  Ook Jan van Vuuren (20, heeft dus vrijkaartjes verdiend) en Jelte Wickel (16)  hebben een fantastische prestatie geleverd, waardoor het voorlopige klassement er als volgt uit ziet:

Individueel (Hoofdprijs: Kadobon van  Sport2000 twv € 50,-)
1e Gideon van Klaarbergen
2e Sep de Haan
3e Jan van Vuuren

Teams  (Hoofdprijs: Eten met jouw team bij Het Wapen van Münster)
F4 met 81 loten
F1 met 35 loten
E1 met 20 loten

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Ben jij de ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Het superlot is ook dit jaar weer te verkrijgen.

• Je hebt recht op 50 normale loten en dus 50 kansen op diverse prijzen (hoofdprijs € 100.000,00);
  • Met een sterk verbeterde win kans (1:89), dus ook een grote kans op een van de vele prijzen;
  • Je wordt vermeld op de speciale banner die het hele seizoen te bewonderen is in ons clubhuis;
  • Je wordt vermeld op diverse sociale media en uiteraard in Het Kontakt.
  • Onder alle verkochte Superloten wordt eenmaal het Superfeest (voor SV De Rijp en haar leden) t.w.v. € 5.000,- verloot met DJ’s van Veronica!

Deze ondernemers gingen u voor:

Waterland Terminal                               Logo Sportcafé Oosterven

logo BB Roodhart