Eindelijk was het dan zover: de eerste keepersdag bij SV De Rijp. Jeugdkeepers en -keepsters van SV De Rijp en uit de wijde omtrek kwamen naar ons sportpark toe om deel te nemen aan deze keepersclinic.

Keepersdag 2015 2

Verdeeld in 5 groepen van elk 9 keepers/sters kregen zij ’s ochtends techniektraining. De keepers/sters werden goed onderhanden  genomen door de keeperstrainers. De saamhorigheid was groot in de groepen, ze pepten elkaar op waar nodig en jutten elkaar op als er soms wat te makkelijk gedaan werd. Na deze techniektraining kregen de keepers/sters een welverdiende lunch, de broodjes en het drinken gingen er goed in.

Keepersdag 2015 1

Na de lunch kregen de keepers/sters een keeperscircuit waarmee ze leuke prijzen konden winnen. Ook hier was de sfeer goed en dat was duidelijk te merken. De strijd in de groepen barstte los naarmate de tijd verstreek en de keepers/sters aan hun laatste ronde bezig waren. Na de keepersclinic kwam André Krul, keeper bij Cambuur Leeuwarden, een demonstratie geven en konden de keepers/sters vragen stellen aan hem. Uiteraard ontbraken de foto’s en handtekeningen niet na afloop van deze demonstratie, hierna werden de welverdiende prijzen uitgereikt en kregen alle deelnemers een certificaat overhandigd door de keeperstrainers. Het was een geslaagde dag voor zowel de keepers/sters als voor de trainers/organisatie KeepersXperience.

Keepersdag 2015 3

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Carolien Beets, Jacqueline Oudejans, Tanja Kruiswijk en Evi Govers die mij deze dag geholpen hebben om dit evenement tot een succes te maken. Dat is zeer zeker gelukt, nogmaals bedankt dames!

Namens Jeugdbestuur,
Joris Govers

P.S. Alle foto’s van de keepersdag 2015 zijn te vinden in het album ‘Keepers clinic okt 2015’