Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

Eerste doel kan besteld wordenGrote Clubactie

De stroom met boekjes begint op gang te komen en ook de superloten blijven lekker doorlopen, wat resulteert in een totale verkoop van een kleine 500 loten voor onze vereniging. De teller, zoals jullie wellicht weten gaat 80 % van elk verkocht lot naar SV De Rijp, staat nu op ruim € 1.150,00. Het eerste doeltje voor de pupillen is dus binnen!

Dringen aan de top

Vorige week meldde we al dat Gideon van Klaarbergen van de F4 het waanzinnige aantal van 81 loten heeft verkocht, maar deze week is Melle Hoeve (F1) akelig dicht bij hem in de buurt gekomen met maar liefst 70 loten.Prijs Grote Clubactie 2014
Het individuele klassement wordt nog aangevoerd door Gideon, maar voetbal is een echte teamsport en daar plukt de F1 – voor nu – de vruchten van. De F1 heeft, door de zeventigklapper van Melle, de F4 van de eerste plaats verdrongen……

Individueel (Hoofdprijs : kadobon van  Sport2000 twv € 50,-)

1e Gideon van Klaarbergen

2e Melle Hoeve

3e Sep de Haan

Teams  (hoofdprijs : Eten met het jouw team bij Het Wapen van Münster)

F1 met 105 loten

F4 met 81 loten

E1 met 20 loten

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Ook deze week heeft zijn er weer superloten verkocht. ABNAMRO Bank heeft 2 superloten aangekocht, waarvoor onze dank. Ben jij die ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven?
Geef je dan op bij Joris, Paul of Esther.  Uiteraard kan dit op nota, voor meer informatie neem contact op met Joris Govers (06-21 816444), Paul of Esther Has (0299-720016).

Deze ondernemers gingen u voor:

Waterland TerminalLogo Sportcafé Oosterven

logo BB Roodhart