Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie

Tweede doel komt in zichtGrote Clubactie

Het gaat lekker met de verkoop van de loten. De afgelopen week was de speciale inleverbox (die in de bestuurskamer van SV De Rijp staat) lekker gevuld en de teller staat nu op ruim 800 verkochte loten (oftewel een dikke € 1.900,-). Op deze mistige zondag durven we toch te stellen dat het 2e doel in zicht is.

Wijzigingen in de klassementen

Prijs Grote Clubactie 2014Zondagavond leverde Gideon zijn 4e boekje in met de opmerking daarbij dat hij voor de 150 loten gaat en als je dan weet dat hij er nu 141 aan de man heeft gebracht hebben we daar alle vertrouwen in. In een woord: fantastisch!

Maar ook de pupillen van de E1, E4, F1, F4 en F5M hebben deze week meer dan hun steentje bijgedragen, waardoor het klassement er nu als volgt uit ziet:

Individueel (Hoofdprijs : kadobon van  Sport2000 twv € 50,-)

1e Gideon van Klaarbergen

2e Melle Hoeve

3e Mats Huisman

4e Cas Zonneveld

5e Sep de Haan

Teams  (hoofdprijs : Eten met het jouw team bij Het Wapen van Münster)

F4 met 180 loten

F1 met 145 loten

E4 met   75 loten

E1 met   42 loten

F5M met 34 loten

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Ook deze week is er weer een superlot verkocht. Jacob Bierens van Bierens Timmerwerken heeft en superlot aangeschaft om onze club en extra steun in de rug te geven. Jacob bedankt! Ben jij die ondernemer of particulier die een boost aan de verkoop wil geven? Geef je dan op bij Joris, Paul of Esther.

Deze ondernemers gingen u voor:

Waterland TerminalLogo Sportcafé Oosterven

logo BB Roodhart