SV De Rijp D2 – ZOB D3  1 – 0 ( 0-0 )

//SV De Rijp D2 – ZOB D3  1 – 0 ( 0-0 )

Bram 1-0 —————-grensrechter a.i. J.Bierens.

Wat was het voor een wedstrijd”? aldus een vraag aan de Kootz na een gelukkige winst;
“een Verslag D2 van een wedstrijd “aldus de kootz.
Als het spelen naar dezelfde kleur shirt al moeilijk is, duurt een wedstrijd lang.
Het was al een puzzel met de opstelling; vaste kracht Zilt geblesseerd, Jauke niet fit , Thijs niet fit ( blaren…..te kleine schoenen)Mees niet fit ( heup ) Gelukkig was Tom Bierens als tijdelijke kracht inzetbaar, tijdelijk was ook van toepassing; want hij viel ook uit, niet te min onze dank Tom.

Tanden knarsend en met geknepen…handen richting het einde. We ontsnapte aan een achterstand. Mede door goed ingrijpen van Xander en later Tom Dijkstra bleef het nul nul…….Thijs op links alleen op de keeper, deze aanval strandde in schoonheid…net naast… Laatste minuut, bal op rechts met een verbeten Wessel heroverde hij de bal, tikkie breed naar Bram…….en daar de bevrijdende 1 -0………….je hebt van die wedstrijden…………Dinsdag maar weer trainen, want volgende week naar de Beemster, altijd…lastig.

Verslag D2

J.van der Scheur ( voormalig bockbier deskundige…)

2015-11-01T20:24:01+00:00zondag 1 november 2015|Wedstrijdverslagen|