Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie: laatste week!

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie: laatste week!

Grote Clubactie

Boekjes, boekjes, boekjes, boekjes

Het einde van de Grote Clubactie komt in zicht. Het komende weekend is de laatste mogelijkheid om de boekjes in te leveren!

Heb je je boekje nog niet ingeleverd? Doe dit dan echt deze week of het komende weekend. Bij SV De Rijp staat een speciale box in de bestuurskamer. Lukt het niet om je boekje af te geven bij de vereniging dan kun je het ook bij Paul of Esther thuis afgeven (De Vleet 2 in Graft).

Boekjes die na 17 november worden ingeleverd kunnen niet meer worden verwerkt!

Klassementen

Prijs Grote Clubactie 2014Het is in de top van de klassementen erg spannend geworden, zeker als je bedenkt dat er afgelopen weekend een 12 tal boekjes zijn ingeleverd….
We verklappen nog even niet wie op welke plek staat, maar het lijkt echt wel een nek aan nek race te worden tussen de diverse teams.

Volgende week vinden jullie op deze plek een compleet overzicht van alle  verkochte loten per team/individu.

Superlot, super voor de vereniging en super veel kansen op een prijs!

Vorige week heeft Jacob Bierens van Bierens Timmerwerken en Superlot aangeschaft en ook voor de Superloten geldt dat we de laatste week ingaan. Stiekem hopen we dat er nog bedrijven zijn die onze jeugd een extra zetje in de rug gaan geven….

Andere ondernemers die een superlot hebben aangeschaft:

Waterland Terminal  Logo Sportcafé Oosterven

logo BB Roodhart   ABN AMRO