S.V.De Rijp D2 – WSV’30 D2 1-1  ( 1-0 )

//S.V.De Rijp D2 – WSV’30 D2 1-1  ( 1-0 )

Donny 1-0,

Leidsman van dienst; R.Hornkamp.

Grensrechters; part 1; R.Pronk, deel2; M.Nibbering.

“Mee de wind hebben we in de eerste helft”, met deze opmerking van de Kootz gingen onze D-2ers voortvarend van “pole position “ / start zo u wilt. Een straffe zuid wester blazend in de NIEUWE SHIRTS, met daarop het logo van onze SV, en MEDEC wonen en slapen, in Hoorn wel te verstaan, Mooi!

Met dank aan de mensen die dit “ logistics “hebben verzorgt. Top dank daavoor, names de boys van de die toe.

De winderige wedstrijd was voor beide teams evenveel last als gemak. Met een bijzondere opstelling, met name onze spits Sam Dekker kreeg de kans om als aanspeelpunt onze tegenstander het lastig te maken. “dat mot nag groeie’ was een opmerking uit het publiek .Kansen waren er zeker ; over links via Jauke en de rechterzijde via Donny. Sam door het midden; schot gekeerd door de wsv-er goalie. Corner van Wessel via Sam net naast ( misschien was koppen een optie geweest ) de schoten van Jauke waren of net via de keeper of net naast. “.. `t zal toch niet…waar zijn …? “klonk het in het souffleurs hok naast het veld. Vlak voor de pauze, waarin we overstag konden gezien de wind, ging eindelijk de keeper van WSV over stag… op een actie van Job wist hij de bal nog te keren, de bal kwam vrij en Donny maakte de 1 – 0..!

Omdat vaste kracht Jurre afwezig was, werd een beroep gedaan op Mees Nibbering om ons Rijper Fort helpen verdedigen. Dat deed hij goed , waarvoor dank Mees. In deel 2 moesten we de zeilen verzetten ,wind schuin tegen .. Het viel mee hoe de Rijpers hiermee omgingen. Kansen via Donny, Jauke prachtige knal … op de paal! Waar je dan niet op zit te wachten gebeurt toch.. een hoge dwarrel bal gedragen door de wind zeilt over onze keeper Tom in het doel…. 1-1. Maar we bleven goed over links de ruimte zoeken, op een pass van David naar Jauke ‘frommelde” hij zich vrij en haalde hard uit 2-1 naar wij dachten.. maar de scheidsrechter, die de wedstrijd prima leidde,  floot af wegens een handsbal..

Waar overigens een duw van de wsv verdediger aan voorafging. Jammer de 3 punten hadden de mannen wel verdient.. Hoe de wind waait…door de bomen…

We staan nog op P5 in de competitie,

volgende wedstrijd :21 nov. Marken D1 – SV De Rijp D2 10.15 uur

Vertrek van P1 zaterdag 21 nov 9.00 uur.

Verslag D2

2015-11-15T20:51:56+00:00zondag 15 november 2015|Wedstrijdverslagen|