Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie: het eindresultaat!

//Actiepagina SV DE RIJP voor De Grote Clubactie: het eindresultaat!
Trots op onze jeugd!

Grote ClubactieIn de laatste week hebben jullie ons weer weten te verbazen. Werkelijk uit alle hoeken en gaten bleven de boekjes binnen komen en dit laat zich ook in de eindstand zien. Wij willen iedereen bedanken en feliciteren met het waanzinnige resultaat van dit jaar.

Mooi om te zien dat er dit jaar ook heel veel loten “buiten het dorp” zijn verkocht en dat er veel nieuwe lotenverkopers bij zijn gekomen.  De pupillen hebben zich van hun beste kant laten zien en zonder iemand te kort te doen willen wij Gideon van Klaarbergen echt even in het zonnetje zetten.

Gideon heeft het “clubrecord” te pakken met 182 loten.

Het doel hebben we bereikt

Met de opbrengst kunnen we de doelen aanschaffen voor onze jeugd.

Alle eindstanden

Hieronder vinden jullie alle eindstanden van de Grote Clubactie van 2015. Het eindresultaat zit op hetzelfde niveau als de opbrengst van vorig jaar, waarbij de lotenverkopers het dit jaar net even beter hebben gedaan en de Superloten net iets minder.

De eindstand van De Grote Clubactie € 3.345,00

Individueel

1e Gideon van Klaarbergen van de F4 met 182 loten

2e Melle Hoeve van de F1 met 108 loten

3e Tommie Meijer van de F3 met 41 loten

De  1e prijs is een kadobon  ter waarde van € 50,00 te besteden bij Sport 2000, de 2e en 3e prijs zijn ook kadobonnen te besteden bij Sport 2000 van € 30,00 en € 15,00.
Gideon, Melle en Tommie van harte gefeliciteerd en volgende week zal er contact met jullie worden opgenomen om de prijzen aan jullie uit te reiken.

1e F1 met 279 loten

Het is de F1 uiteindelijk toch gelukt om de team prijs te bemachtigen. Jullie gaan met het hele team een hapje eten bij Het Wapen van Münster!  Wij vinden het fantastisch om te zien dat elk lid van dit team zijn steentje heeft bijgedragen, echt super. Met jullie leider zullen wij even overleggen voor een geschikte datum.

Prijs Grote Clubactie 2014Vrijkaartjes voor een pretpark

Ook dit jaar zijn er behoorlijk wat pupillen die de magische grens van 20 verkochte loten hebben bereikt. Deze grens is goed voor vrijkaartjes van een pretpark. De landelijke organisatie van De Grote Clubactie zal aan het einde van de actie voor elk lid van SV De Rijp die tenminste 20 kaartjes heeft verkocht de vrijkaartjes beschikbaar stellen en opsturen.  Zodra deze binnen zijn ontvangen jullie die.

De winnaars in deze categorie zijn:

Gideon van Klaarbergen (F4), Melle Hoeve van de (F1), Tommie Meijer van de (F3), Sep de Haan (F1), Jan van Vuuren (E1), Mats Huisman (F1), Jelle Zwaan (F4), Cas Zonneveld (E4), Hidde Zwaan (E4), Sylvia Meijer (F5M), Mels van Schaik (E2), Nils Ootes (E2), Rik Ootes (F4), Bram Enzerink (F3), Max Groot (F1), Shane Advokaat (F3), Liam Blaauw (F1), Gido Borst (F2), en Tommie Meijer (F3).

Allemaal van harte gefeliciteerd!!!!

Ondernemers  die een superlot hebben aangeschaft:

De ondernemers hebben dit jaar ook weer hun beste beentje voorgezet en zelfs in de laatste week is er en superlot gekocht. Steba Electro is de trotse eigenaar van het laatste Superlot in 2015. Steef en Bas bedankt!
Deze ondernemers hebben dit jaar de jeugd een extra zetje in de rug gegeven met de aanschaf van een Superlot. Jullie worden op een speciale banner bedankt voor jullie bijdrage. Deze banner zal tot de volgende Grote Clubactie van 2016 te bewonderen zijn in onze kantine.

logo Steba  logo J. Bierens

Waterland Terminal    ABN AMRO