Jauke 1-0 en 2-0bij D2 verslag
Job 3-0
Scheidsrechter ; Tom Smits. Grensrechter Jaap Stelder.

“ Echt een TEAM overwinning ..”

“Hij wil een zeurprise” aldus het team, “die kan de kootz krijgen “zo gezegd zo gedaan….Maar de kootz moest wel geduld hebben. Door de afmelding van Donny wegens ziekte, moest het strijdplan worden aangepast. Tom op doel, achter Rick , Zilt, Xander en Thijs. Het middenveld was voor Wessel, Job en David en voorin Jurre, Sam en Jauke.In de pits Mees en Bram. In het 1ste deel wind tegen,” ging niet slecht, meteen balbezit en wachten op………dat duurde even. Corners waren gevaarlijk maar geen doelpunt tot zover. De schoten werden losgelaten door Jauke; het vizier moest nog bijgesteld worden. Totdat er een vrijeschop randje 16; discussie wie? Dat werd door het team prima opgelost. De aanloop…binnenkant links genomen met een rare stuit voor de keeper, het net Bol, wij uit ons BOL !! 1-0. Dat doet een team goed, en zo behield de D2 het initiatief. Mede door de achterhoede waarbij Rick, Xander , Zilt en in het bijzonder Thijs Blokdijk een compliment verdienen. Dat is de juiste instelling, KLASSE !!.hierdoor bleven wij goed in bal bezit op het middenveld. Met een prima spelende Job, die zorgde voor de perfecte bal op Jauke en met een STREEP, hoorde de keeper van purmerland de bal in verre hoek suizen..2-0 !

“De mannen waren lekker bezig, dat de toeter voor het rust signaal als storend werd ervaren…” aldus een ballenpiet…

In deel 2 na de pitspauze, windje mee.. “knallen op kool “was een kreet die werd vernomen, dat viel een beetje tegen. Te weinig vanaf de 16, jammer, had de score hoger kunnen zijn. Het beeld van de 2 de helft was dat purmerland meer van zich “afbeet” op zoek naar eerherstel, “Dat kwam best of…”Zeker nadat een overtreding werd gemaakt voor ons Fort, waarbij WIJ met de schrik vrij kwamen. Sam was spits ook aanwezig in “de 16”maar vergat te KNALLEN,

In het laatste kwart nam Job 2 vrije schoten op het purmer doel, de eerste was iets te hoog, bij poging 2; ook met stuit , miste de keeper de bal volledig en de 3-0 stond op het bord .

Toppers van de D2, gefeliciteerd , met name het spel in de eerste helft ..genoten !! De 3 keiharde punten waren hard nodig.

Volgende week ;  Purmersteijn D3 – SV De Rijp D2 12.00 uur.