Meiden MC1 waarschijnlijk niet meer te behouden voor SV De Rijp

//Meiden MC1 waarschijnlijk niet meer te behouden voor SV De Rijp

De eerste seizoenshelft zit er bijna op voor de meiden van de MC1 en wat voor een. Waar ze in augustus begonnen als 15 lieve kleine meisjes die elke dag nog met hun K3-trommeltje naar school gingen, zijn ze inmiddels veranderd in 15 beesten op het veld. Met maar een doel: winnen, winnen en nog eens winnen. Als ouder merk je het bijvoorbeeld al in de auto bij uitwedstrijden. Stil en gefocust zitten ze in de auto en dan zie je al dat ze helemaal bezig zijn met de wedstrijd. Als ze al iets zeggen gaat het over tactiek, afspraken, dieptepasses, buitenspelvallen, noem maar op. Of neem nou die groepsapp, zoveel onderlinge interesse heb ik nog nooit bij een team gezien. 123 appjes over het feit dat Eva haar sokken thuis niet kan vinden of die 267 apps over ‘Play back je gek’. Daar kunnen heel veel teams nog wat van leren. Want bij de meiden staat er echt een team. Een team dat een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt, zeker de laatste maanden. Want spelen in de C, waarbij de helft nog maar eerstejaars is en enkelen zelfs nog D, is niet niks. En dan ook nog met aantrekkelijk voetbal de 4e plaats bereiken is echt een topprestatie. Helemaal als je de derby tegen Beemster ook nog met 3-1 wint. Vooral het samenspel is vanaf de kant ontzettend leuk om te zien. Er wordt gericht overgespeeld, iedereen wordt betrokken in het spel en veel doelpunten komen voort uit mooi uitgespeelde aanvallen. Leuk om te zien dat alle meiden zo goed vooruit zijn gegaan. Niemand uitgezonderd: Manon, Shanna, Marne, Madelief, Eva, Isa, Sam, Susan, Tess, Swaan, Tommie, Britt, Dominique, Rosaly, Jella, grote klasse meiden. Maar wat wil je ook met zulke betrokken trainers. Junior en Oscar, jullie weer erg bedankt voor alle inzet de afgelopen maanden. Voor de komende maanden wordt het de grootste uitdaging om dit topteam voor SV De Rijp te kunnen behouden. De eerste scout langs de kant is al gesignaleerd, ene Jandino.
Zomaar een ouder

2015-12-14T20:53:20+00:00maandag 14 december 2015|Wedstrijdverslagen|