9 januari 2016: Filmavond SV De Rijp voor E- en F-pupillen

//9 januari 2016: Filmavond SV De Rijp voor E- en F-pupillen

iconiconLET OP! WIJZIGING DATUM + HULDIGING PRIJSWINNAARS VERKOOP GROTE CLUBACTIE

Op zaterdag 9 januari wordt er weer een filmavond georganiseerd voor de E- en F-pupillen. Op deze filmavond zullen alle E- & F-teams gezamenlijk onder het genot van wat drinken en snoep/chips een film kijken in de voetbalkantine van S.V. De Rijp.

Jullie worden om 19.00 uur verwacht in de kantine aanwezig te zijn.
Nadat iedereen binnen is zullen als eerste de prijswinnaars van de verkoop van de grote clubactie loten gehuldigd worden. De top 3 is als volgt:

1. Gideon van Klaarbergen uit de F4 met 182 loten
  2. Melle Hoeve uit de F1 met 108 loten
  3. Tommie Meijer uit de F3 met 41 loten
Het team dat de meeste loten heeft verkocht is de F1 met 279 loten

Staat jouw naam hierboven of speel je in de F1, hou deze datum dan dus zeker vrij in je agenda!

Na de huldiging wordt er met zijn allen bepaald welke film er gekeken wordt. De film met de meeste stemmen zal dan rond 19.30 uur op de grote beamer in de kantine getoond worden. Rond de klok van 21.00 uur is de film en daarbij tevens de avond afgelopen.

Kennen jullie een leuke film die we dan kunnen vertonen of hebben jullie nog andere goede ideeën, laat het dan zo snel mogelijk weten!

Vriendelijke groet namens het jeugdbestuur,

Tim Vredevoort
timvredevoort@outlook.com