Nieuws van het kledingfonds jeugd

//Nieuws van het kledingfonds jeugd

Uitreiking nieuwe kleding afgerond

Het is bijna kerst en eindelijk zijn de meeste jeugdleden voorzien van nieuwe kleding. Jullie zien er weer prachtig uit. Wees voorzichtig met de kleding. We moeten er weer 4 jaar mee doen.

Dank aan alle vrijwilligers voor de vele avonden om de nieuwe kleding te sorteren, te vouwen en per team te verdelen. Dank ook aan de coaches voor de verdeling van de kleding en de inname van de oude kleding. En natuurlijk dank aan jullie, spelers en ouders van, voor het geduld.

Voor de tweede helft van het seizoen zijn de bestellingen gedaan bij de leverancier. Het betreft vooral aanvullingen voor de voorraad en voor die enkeling die nog een jas, shirt of broek verwacht.

Oude kleding

Lever de oude kleding in bij jouw coach. We spelen en presenteren ons bij de wedstrijden alleen nog in de nieuwe kleding. De oude wedstrijdtenues (shirts en -broekjes) gaan naar een goed doel. De oude presentatiepakken komen te koop. Een jas en een broek kosten 15 euro. Op zaterdag 9 januari start de verkoop om 09:00 en stopt om 16:00. De verkoop is in de kantine. Graag gepast betalen en alleen bij contante betaling krijg je een presentatiepak mee. De oude pakken waren van nummer voorzien. Jouw jas en broek zullen verschillende nummers hebben. Controleer de jas en broek bij uitgifte op gaten en ritsen die stuk zijn. Kun je niet op 9 januari? Vraag een teamlid. En op=op!!

De opbrengst van de kleding gaat in de clubkas en kunnen we heel goed gebruiken.

Kledingregels? Kijk in het kledingprotocol

Begin of stop je met voetbal, is er iets stuk of ben je gegroeid? Op deze website staat daarover informatie onder ‘Vereniging’ of ga nu rechtstreeks naar het kledingfonds.

Vragen of tenue niet compleet?

Heb je nog vragen? Stel ze allereerst aan jouw leider, zij of hij weten mij te vinden. In tweede instantie stuur je een mail naar kledingjeugd@svderijp.nl

Fijne feestdagen en een leuk en sportief 2016!

Namens het jeugdbestuur,

Vincent Veenstra