Jong vrouwelijk scheidsrechterstalent bij SV De Rijp

/, Jeugd/Jong vrouwelijk scheidsrechterstalent bij SV De Rijp

Afgelopen vrijdagavond, 22 januari 2016, stond de oefenwedstrijd AJAX vrouwen 1 (eredivisie)- DTS Ede vrouwen 1 (Topklasse) onder leiding van de in De Rijp wonende 17-jarige Joy Ferron.
Joy voetbalt op zondag bij SV De Rijp in de MB1 en fluit wekelijks op zaterdag voor de KNVB.

In de kerstvakantie was zij actief op het AJAX Borchland Amsterdam Youth Indoor Toernooi. Joy is daar positief opgevallen en mocht daar dan ook al twee finalewedstrijden fluiten.
Afgelopen donderdag ging de telefoon, het was AJAX. Ze zochten nog een scheidsrechter voor vrijdagavond om de wedstrijd tussen AJAX VR1 en DTS Ede op sportpark De Toekomst te leiden en hun gedachten gingen naar Joy. Hier kon Joy natuurlijk geen nee op zeggen.

Met wat gezonde wedstrijd spanning ging Joy vrijdag naar Amsterdam. Joy werd geassisteerd door Arend van Laar (uit Almere) en Bryan De Groot (uit Maarssen). De wedstrijd werd in verband met het slechte weer in de Adidas tent gespeeld en kende een 6-1 eindstand. Na de wedstrijd kreeg het arbitrale trio de complementen betreft hun leiding.

Joy Ferron

Joy Ferron 2

Joy, heel veel succes met je scheidsrechterscarrière.

Lijkt het je leuk om ook scheidsrechter te worden, meld je dan bij de scheidsrechterscommissie

Hans Knijn 0644620897
Edwin Ferron 0653621759